Wysłany: Sob 06 Gru, 2008 11:55 Świąteczny mod na serwerze
Witam. Dzisiaj w nocy na serwerze pojawił sie świateczny mod. Bardzo fajny pomysł tylko jedno mnie i innych graczy denerwuje. Mianowicie odgłos chodzenia po śniegu. Dzwieki sie zlewaja i nie można dokladnie okreslic gdzie kto idzie. Pomysł z prezentem, bałwanem albo choinka zamiast paczki, świąteczną muzyczką i padającym śniegiem jak najbardziej na tak. Wprowadza to miły klimat, ale te kroki wszystkich denerwuja. Tak więc zwracam się z prośbą do H@ i wylaczenie tej opcji Pozdrawiam sidney
Wysłany: Pon 08 Gru, 2008 07:51
Lepiej gra się bez odgłosów sniegu - wydawało się jakby stado yeti biegało po całej mapie ... ale ja mam pytanie z innej beczki: na wybuch paki jest muzyczka. Czy możliwe jest wrzucić jakieś jeszcze inne i tak jak na początku mapy, raz jest jedna raz druga, raz trzecia jakby się chciało... hehe - tylko już słyszałem jedną propozycję muzyczki, która nie ma racji bytu: last christmas ...
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...