... nareszcie przestali sie z tym kryc, ze caly ten "cyrk" jest pieknie ustawiony
rozumiem, ze pewne rzeczy trzeba poskladac i zaplanowac, zeby ladnie wygladalo, ale to co teraz robia, to juz jest przegiecie ...
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 16:14
psychic napisał/a:
:wow: szkoda, ze brzydka
co ty gadasz czlowieku, seksi babuszka
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 20:21
a co do wina to gdzies na jakims stand upie slyszalem : Mężczyzna starzeje się jak dobre wino, kobieta starzeje się jak mleko
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana