Znacie jakieś fajne, freeware'owe gry o małej objętości do ściągnięcia z netu? Dawajcie linki + mały opis.
Uwaga, nie dawajcie linków do gier we flash'u. Do tego jest osobny topic.
JEŚLI ZAMIESZCZACIE LINK I OPIS DO GRY, RÓBCIE TO ZA POMOCĄ BBCODE "QUOTE" - wtedy łatwiej będzie znaleźć linki do gier wśród innych postów.
Moja gra, którą polecam dla fanów żużla i nie tylko:
Cytat:
ŻUŻEL 2002
Zabawa nawet dla 4 graczy. Bardzo prosta ścigałka. Wybieramy tor, czaimy się aż taśma pójdzie w górę, naciskamy przycisk odpowiedzialny za start motoru i od teraz musimy jak najszybciej pokonać 4 okrążenia wyprzedzając naszych przeciwników. Kierujemy dwoma przyciskami - lewo, prawo. Motor sam się rozpędza do maksymalnej prędkości i to jest właśnie największy smaczek tej gry, że nie można zwalniać ani przyspieszać samemu. Liczy się jak najlepsze wejśce w zakręt. Możliwa gra po sieci Idealna do ciorania w 4 osoby przy jednym kompie np. na przerwie w szkolnej bibliotece =D
Kierujemy oddziałem żołnierzy, którzy na każdej planszy muszą wyeliminować wszystkich wrogów. Pomogą im w tym różnego rodzaju arsenał: od broni maszynowej po granaty, a skończywszy na wyrzutni rakiet.
klasyka z amigi to był dopiero ojazd
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Kierujemy oddziałem żołnierzy, którzy na każdej planszy muszą wyeliminować wszystkich wrogów. Pomogą im w tym różnego rodzaju arsenał: od broni maszynowej po granaty, a skończywszy na wyrzutni rakiet.