Wysłany: Nie 18 Paź, 2009 20:58 Rezygnacja z Admina
Nie umiem pisac ani mowic o waznych zeczach , wiec powiem krotko i zwiezle.
Rezygnuje z admina poniewaz uwazam ze, nastala jakiegos rodzaju "stagnacja" na naszym serwerze. A niechce miec admina tylko i dlatego zeby miec jakis wiekszy status czy powazanie. Diekuje wszystkim za wspaniale chwile z wami i wiedze ktora mi przekazaliscie,
mam rowniez nadzieje ze poradzicie sobie z problemami ktore trapia Bydzie.
To jest oficjalna wiadomosc do S@ wiec prosze o nie wypisywanie glupot.
pozdrawiam Uczulony` ]|[ Na ]|[ Amunicje
Poza tym, dla twojej wiadomosci, status "adm" nie okresla cie jako czlowieka, a powazanie miales zanim dostales administratora i to czy odejdziesz czy zostaniesz niczego nie zmieni, a napisales to tak jakbys mial tutaj juz nigdy nie napisac.Twoj wybor.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Uczul, przeciez i tak bedziesz gral i wpadal na bydzie, wiec @ Ci sie przyda, szkoda tracic doswiadczonego admina
co innego jakbys konczy calkowicie z cs'em.
ogolnie to bez sensu
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Ostatnio zmieniony przez psychic Pon 19 Paź, 2009 12:02, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi mi o to ze zadne dzialania nie sa podejmowane w celu ratowania serwera, a tylko gadamy o tym to mam namysli poprzez "stagnacje".
A z admina poczesci rezygnuje zeby dac sobie wiecej luzu cokolwiekto dla was znaczy.
Ostatnio zmieniony przez Uczulony` Pon 19 Paź, 2009 13:27, w całości zmieniany 1 raz
zaraz - to rezygnujesz bo:
1. nic się nie dzieje z tym, by poprawić goownianą sytuację pingów.
2. chcesz sobie dać trochę luzu na servie - znajdzie się ktoś kto Cię podjeebie na forum, aaa - i adminów również, za to, że "on może, bo miał adma, a ja nie".
Oba powody z duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupy
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...