Wysłany: Nie 11 Kwi, 2010 11:17 Dostałem Bana a nie miałem czitów
BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 352
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez D3v3Lop3R
[AMXBANS] Zostalo Ci 23 hours , 43 minutes and 3 seconds do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : moj nick
[AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz : screenshoty z /cstrike wrzuc na CSBydgoszcz.PL '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.CSBydgoszcz.PL
prosze o podanie w temacie meila to prześle screeny na których widać ze nic nie mam a ten D3v3Lop3R to 12 letnie dziecko które nie wiem z kad ma admina bo cały czas czituje a jak mu się to powie to daje kicka. prosze o podanie meila to wyśle screeny do unbana bo nie mam zamiaru czekać 23 h
pozdro
jeden ze screenow na krórym widac ze nie mam WH
http://zapodaj.net/af2c9de13a44.bmp.html
jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie a nie usuwanie
Ostatnio zmieniony przez moj nick ;p Nie 11 Kwi, 2010 11:33, w całości zmieniany 2 razy
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Nie 11 Kwi, 2010 11:25
Moja ***cenzura*** przeglądarka mówi ,że ten link co podałeś hackuje kompa. więc ja tam wchodzić nie będę. O ile wiem żaden deweloper nie ma tutaj admina..
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.