CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 


Poprzedni temat :: Następny temat
StarCraft 2
Autor Wiadomość
Sinecod
Admin :: bydzia {3} FUN



Klan: Klaco?
Dołączył: 26 Maj 2006
Posty: 524
Skąd: Vietnam
Wysłany: Czw 06 Maj, 2010 16:32   StarCraft 2

gra ktos w bete?
_________________

 
 
Uczulony`
SteamBans Member



Dodatkowy Nick: nedlee
Dołączył: 16 Maj 2006
Posty: 807
Skąd: K-LIN
Wysłany: Czw 06 Maj, 2010 16:47   

a za darmo mozna sciagnac ?
_________________

F*** Tomorrow, Live Today,
Forgot yesterday and Just Play.
 
 
Viper



Dołączył: 08 Lut 2008
Posty: 123
Skąd: Białystok
Wysłany: Czw 06 Maj, 2010 18:47   

Mam :) grywam, generalnie w SC:BW gralem 10 lat i to jest moj konik;P a SCII rozkochuje;)
_________________
Sangraal
Ostatnio zmieniony przez Viper Czw 06 Maj, 2010 18:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
adaxdk



Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 542
Skąd: Białystok
Wysłany: Pią 07 Maj, 2010 21:47   

Szymon a wez przyjdz do mnie zainstaluj .... tez chce
_________________

Quidquid latine dictum sit, altum videtur - Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.

http://www.bash.org.pl/330347/
 
 
Rider



Dołączył: 29 Sty 2006
Posty: 286
Skąd: Łódź
Wysłany: Sob 08 Maj, 2010 08:56   

adaxdk napisał/a:
Szymon a wez przyjdz do mnie zainstaluj .... tez chce


Za daleko mieszkasz sory ...
_________________
- Jakie założenie masz??
- Proste !! Walczyć i wygywać !!
 
 
bamc



Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 420
Skąd: Poznań
Wysłany: Sob 08 Maj, 2010 15:08   

beta słaba imho.. zbyt silni protossi :P
_________________
 
 
Viper



Dołączył: 08 Lut 2008
Posty: 123
Skąd: Białystok
Wysłany: Nie 09 Maj, 2010 22:18   

pamc jak sie nie ma pojecia o SC to slyszy sie tylko "imba" ... poprostu trenuj:)

[ Dodano: Nie 09 Maj, 2010 22:19 ]
Artur, nei da sie zainstalowaćSCII tak o, trzeba miec swoj klucz, unikalny, jedno stanowisko, jeden klucz.
_________________
Sangraal
 
 
Sinecod
Admin :: bydzia {3} FUN



Klan: Klaco?
Dołączył: 26 Maj 2006
Posty: 524
Skąd: Vietnam
Wysłany: Nie 09 Maj, 2010 22:31   

Cytat:
Artur, nei da sie zainstalowaćSCII tak o, trzeba miec swoj klucz, unikalny, jedno stanowisko, jeden klucz.



widze ze zyjes w swiecei gdzie nie ma piractwa :D mozna grac ale tylko z kompem, inaczej zaproszenie mozna dostac jeszcze :>
_________________

 
 
bamc



Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 420
Skąd: Poznań
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 06:37   

Viper napisał/a:
pamc jak sie nie ma pojecia o SC to slyszy sie tylko "imba" ... poprostu trenuj:)

[ Dodano: Nie 09 Maj, 2010 22:19 ]
Artur, nei da sie zainstalowaćSCII tak o, trzeba miec swoj klucz, unikalny, jedno stanowisko, jeden klucz.


jakbys czytal to bys wiedzial ze rasy na razie sa nie wyrownane poziomem :P
_________________
 
 
Sinecod
Admin :: bydzia {3} FUN



Klan: Klaco?
Dołączył: 26 Maj 2006
Posty: 524
Skąd: Vietnam
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 16:51   

bamc napisał/a:
jakbys czytal to bys wiedzial ze rasy na razie sa nie wyrownane poziomem :P


true ... protos ma zbyt mocne jednostki, ale nuke rozwala wszystko :D
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo.