To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - prośba o odbanowanie

Faceoff - Pon 07 Mar, 2005 23:34
Temat postu: prośba o odbanowanie
prosze o odbanowanie ponieważ znudzila mi sie gra na lagerskich servach
myśle że już odsiedziałem swoją kare to już miesiąc
i soryy że wyzwalem wtedy tego kolesia co raszował ...

o to moje steam id STEAM_0:1:6595183

rudu13 - Wto 08 Mar, 2005 11:01

odbanujcie go
już chłopak odsiedział kare dość długą :papa2:

jestem na TAK

ale wiesz na przyszłość faceoff nie rób czegoś takiego że sam wymierzasz sprawiedliwość za adminów i wyzywasz gośca który raszuje.... ;] :P

Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 11:20

myślimy... :)
bbl` - Wto 08 Mar, 2005 12:55

Ja jestem za odbanowaniem :) .
Faceoff - Śro 09 Mar, 2005 00:56

nie smiac sie z tej prosby bo to rudy napisal i nie powiedzial..no ale moze byc..:D
musze sie przyznac ze gralem czasem na koncie qmpla :x no i dostalem na nim bana(bydzia) ale nie za to ze wszedlem na serv tylko poinformowano mnie ze jestem cziTerem (gralem na niku haXeN) :hahaha: :hahaha: co jest oczywiscie nie prawda ale podobno jest dowod w postaci demka (hmmm...ciekawe).Co prawda nie widzialem tego dema ale nie ma tam pewnie nic niezwyklego...Wspomnialem o tym dlatego zeby inni dobrzy gracze nie zostali przez pomylke zbanowani za czity (tzn.swoj skill) :) ...Ja nie chce robic jakiegos zamętu bo w sumie nic sie nie stalo...kazdy moze sie pomylic ;] ,a tu jest to id jak cos STEAM_0:1:1511475 to jest id z ktorego gralem posilbym zeby odbanowac bo nie chce zeby mial na nim bana za to ze akurat wtedy dobrze gralem , a moje to juz jak wy tam chcecie no to by bylo na tyle wiec narQ... :papa2:

KoLeS - Śro 09 Mar, 2005 11:08

dostales bana za czity wh miales skonsultowalem sie z Mietusem on tez cie poobsperwoalal dostales bana za czity i i demko bedzie an counter-strike.pl pozdrawiam :papa2:

chyban ie musze mowicz ze ten posty jest raczej ... n/c

rudu13 - Śro 09 Mar, 2005 11:27

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

n/c nie mam słów

nappy - Śro 09 Mar, 2005 12:12

rudu13 napisał/a:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

n/c nie mam słów

Fajnie, bez mica ani rusz? :E

Faceoff - Śro 09 Mar, 2005 13:39

omg...powiem wam tylko tyle ze gram na sluch ..o_0 . A czitow NIGDY nie mailem i NIGDY nie bede mial !! ! to jest dla mnie smieszne ze sie tak upieracie ze czituje..:/ a wy robcie co chcecie ja wam tylko powiedzialem prawde
bbl` - Śro 09 Mar, 2005 14:02

Faceoff napisał/a:
omg...powiem wam tylko tyle ze gram na sluch ..o_0 . A czitow NIGDY nie mailem i NIGDY nie bede mial !! ! to jest dla mnie smieszne ze sie tak upieracie ze czituje..:/ a wy robcie co chcecie ja wam tylko powiedzialem prawde

Zgadzam sie przez słuchawki można usłyszeć nawwet kroki za ścianą :E :lol: