Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 23:34 prośba o odbanowanie
prosze o odbanowanie ponieważ znudzila mi sie gra na lagerskich servach
myśle że już odsiedziałem swoją kare to już miesiąc
i soryy że wyzwalem wtedy tego kolesia co raszował ...
nie smiac sie z tej prosby bo to rudy napisal i nie powiedzial..no ale moze byc..:D
musze sie przyznac ze gralem czasem na koncie qmpla no i dostalem na nim bana(bydzia) ale nie za to ze wszedlem na serv tylko poinformowano mnie ze jestem cziTerem (gralem na niku haXeN) co jest oczywiscie nie prawda ale podobno jest dowod w postaci demka (hmmm...ciekawe).Co prawda nie widzialem tego dema ale nie ma tam pewnie nic niezwyklego...Wspomnialem o tym dlatego zeby inni dobrzy gracze nie zostali przez pomylke zbanowani za czity (tzn.swoj skill) ...Ja nie chce robic jakiegos zamętu bo w sumie nic sie nie stalo...kazdy moze sie pomylic ,a tu jest to id jak cos STEAM_0:1:1511475 to jest id z ktorego gralem posilbym zeby odbanowac bo nie chce zeby mial na nim bana za to ze akurat wtedy dobrze gralem , a moje to juz jak wy tam chcecie no to by bylo na tyle wiec narQ...
dostales bana za czity wh miales skonsultowalem sie z Mietusem on tez cie poobsperwoalal dostales bana za czity i i demko bedzie an counter-strike.pl pozdrawiam
chyban ie musze mowicz ze ten posty jest raczej ... n/c
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
omg...powiem wam tylko tyle ze gram na sluch ..o_0 . A czitow NIGDY nie mailem i NIGDY nie bede mial ! to jest dla mnie smieszne ze sie tak upieracie ze czituje..:/ a wy robcie co chcecie ja wam tylko powiedzialem prawde
omg...powiem wam tylko tyle ze gram na sluch ..o_0 . A czitow NIGDY nie mailem i NIGDY nie bede mial ! to jest dla mnie smieszne ze sie tak upieracie ze czituje..:/ a wy robcie co chcecie ja wam tylko powiedzialem prawde
Zgadzam sie przez słuchawki można usłyszeć nawwet kroki za ścianą