CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - projektor
siatkarz - Śro 03 Maj, 2006 10:15 Temat postu: projektormoze sie znacie na tym sprzecie bo ja wcale.... a chcialbym osbie cos takiego kupic... moze polecicie mi cos? mam do dyspozycji 4000zlBABCIA - Śro 03 Maj, 2006 17:05 mam stary kalejdoskop z lat 70 mogę ci sprzedać za 3000 a tak na serio to koleś ostatnio kupił sobie taki
http://www.hardwax.pl/nob...ocja_18588.html_rOsO_ - Śro 03 Maj, 2006 18:35 Gdzie bedziesz tego używał Bo jeśli w ciemnym pomieszczeniu to każde nawet najtańsze urządzenie sprawdzi się u ciebie, zwróć jednak uwagę na dystans dzielący projektor od "miejsca" na jakim będziesz wyświetlał.
Generalnie każdy producent produkt ma podobny jest jednak ale i to wielkie ale
W projektorach najważniejsza jest lampa i jej żywotność, zwróć uwagę na gwarancję właśnie na lampe ( moje minimum to 1/2 roku ) i cena za lampe nową, bo to ona jest tu najważniejsza.
p.s Jesli pomieszczenie ma być jasne to jaskrawość i kontrast ma ogromne znaczenie.
pozdrawiamsiatkarz - Czw 11 Maj, 2006 23:50 hmmm... ale caly czas zastanawiam sie co byloby lepsze... czy telewizor LCD czy projektor? jak sadzicie?WEGier - Pią 12 Maj, 2006 11:04 telewizorek LCD zdecydowanie
pomyśl - lampa projektora ma trwałośc do 1500godzin, później wymiana na nową (od 200zł w góre) także obejrzysz sobie mundial i lampa do wymiany . Pozatym jakość projektorów pozostawia wiele do życzenia ... chyba, że masz 8000zł albo dobrze zaciemniony pokójteczufka - Pią 12 Maj, 2006 11:18 Pomysl nad plazma, moze trochszke pobor pradu boli, ale swietny do zaciemnionych pokoi, za ta sama cene kupisz wieksza plazme niz LCD
artqBert - Pią 12 Maj, 2006 13:06 Jeśli zależy Ci na jakości, a z koleji nie zależy na miejscu to kupuj zwykły telewizor. Kupisz 100Hz z 2 bipami tej samej wielkości co LCD za połowe ceny, a jakość będzie o wiele wyższa... No tylko musisz mieć miejsce na takiego bydlaka... YekyL - Pią 12 Maj, 2006 16:47 Plazma w obecnych czasach jest niedopracowana i wadliwa, polecam eLCiDikasiatkarz - Sob 27 Maj, 2006 15:11 kopilem taki telewozor plazmowy: Panasonic TH-42PA60E
jestem bardzo zadowolony puki co pouzytkuje dluzej i opisze wrazenia WEGier - Sob 27 Maj, 2006 15:44 nice