Gdzie bedziesz tego używał Bo jeśli w ciemnym pomieszczeniu to każde nawet najtańsze urządzenie sprawdzi się u ciebie, zwróć jednak uwagę na dystans dzielący projektor od "miejsca" na jakim będziesz wyświetlał.
Generalnie każdy producent produkt ma podobny jest jednak ale i to wielkie ale
W projektorach najważniejsza jest lampa i jej żywotność, zwróć uwagę na gwarancję właśnie na lampe ( moje minimum to 1/2 roku ) i cena za lampe nową, bo to ona jest tu najważniejsza.
p.s Jesli pomieszczenie ma być jasne to jaskrawość i kontrast ma ogromne znaczenie.
pozdrawiam
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
telewizorek LCD zdecydowanie
pomyśl - lampa projektora ma trwałośc do 1500godzin, później wymiana na nową (od 200zł w góre) także obejrzysz sobie mundial i lampa do wymiany . Pozatym jakość projektorów pozostawia wiele do życzenia ... chyba, że masz 8000zł albo dobrze zaciemniony pokój
Pomysl nad plazma, moze trochszke pobor pradu boli, ale swietny do zaciemnionych pokoi, za ta sama cene kupisz wieksza plazme niz LCD
art
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: botland
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 13:06
Jeśli zależy Ci na jakości, a z koleji nie zależy na miejscu to kupuj zwykły telewizor. Kupisz 100Hz z 2 bipami tej samej wielkości co LCD za połowe ceny, a jakość będzie o wiele wyższa... No tylko musisz mieć miejsce na takiego bydlaka...