To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Strefy dostepne do wgladu na serwie

Yelonek - Śro 30 Sie, 2006 16:27
Temat postu: Strefy dostepne do wgladu na serwie
Tęczak mnie zabije po dniu dzisiejszym, ale co tam ;)

Na jednym z serwerów tp dopatrzyłem się fajnego dodatku: po sayu np. "strefy" wyskakiwało okno [takie jak poczatkowe, przy wejsciu na serw] z fotkami stref. IMO dużo wygodniejsze niż odysłaniu ludzików na strone aby sprawdzili.

psychic - Śro 30 Sie, 2006 17:34

E tam :P jak komus nie bedzie chcialo sie luknac na strefy na stronie to z takim bajerem tez mu sie nie bedzie chcialo :P Ale w sumie zawsze wiecej ludzi bedzie patrzyc na strefy na servie :P ... tylko trzyba bylo by co jakis czas poszczac na srodku ekranu tekst z komenda na strefy :D
ritarded l. - Śro 30 Sie, 2006 17:42

bardzo dobry pomysl.
potek - Śro 30 Sie, 2006 17:46

dobry pomysł zby cos takiego zrobic :)
qBert - Śro 30 Sie, 2006 17:48

niepotrzebne zupelnie. raczej zadko sie zdarza aby ktos raszowal wielokrotnie... zazwyczaj jacys obcokrajowcy to sa... nie ma sensu obciazac niepotrzebnie serwer. Strefy mamy bardzo standardowe wiec dla mnie nie ma problemu... lepiej PTB wrzucic jak za bardzo nie obciazy serwa...
bbl` - Śro 30 Sie, 2006 18:15

dobre, ale gorzej z realizacja...
m!ke - Śro 30 Sie, 2006 18:56

pomysł wydaje sie fajny :] ale i tak jak ktos zaraszuje przed upływem czasu to sie dowie gdzie jest granica :D :D
mOrb - Śro 30 Sie, 2006 19:27

qBert napisał/a:
niepotrzebne zupelnie. raczej zadko sie zdarza aby ktos raszowal wielokrotnie... zazwyczaj jacys obcokrajowcy to sa... nie ma sensu obciazac niepotrzebnie serwer. Strefy mamy bardzo standardowe wiec dla mnie nie ma problemu... lepiej PTB wrzucic jak za bardzo nie obciazy serwa...

zgadzam się w 100%, jeśli cos ma obciążyć serv to niech to będzie PTB bo jest teraz baaaaardzo potrzebne :] No normalnie same statsy rosną :* :lol:

MIKAS - Śro 30 Sie, 2006 20:40

Dobry pomysl z ta komenda :)
domeztoz - Śro 30 Sie, 2006 20:52

a ja tam wole zeby byl banans zamiast tych stref bo jak ktos sie skaleczy to wiecej nie wlezie :papa2: