Wysłany: Śro 30 Sie, 2006 16:27 Strefy dostepne do wgladu na serwie
Tęczak mnie zabije po dniu dzisiejszym, ale co tam
Na jednym z serwerów tp dopatrzyłem się fajnego dodatku: po sayu np. "strefy" wyskakiwało okno [takie jak poczatkowe, przy wejsciu na serw] z fotkami stref. IMO dużo wygodniejsze niż odysłaniu ludzików na strone aby sprawdzili.
E tam jak komus nie bedzie chcialo sie luknac na strefy na stronie to z takim bajerem tez mu sie nie bedzie chcialo Ale w sumie zawsze wiecej ludzi bedzie patrzyc na strefy na servie ... tylko trzyba bylo by co jakis czas poszczac na srodku ekranu tekst z komenda na strefy
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: botland
Wysłany: Śro 30 Sie, 2006 17:48
niepotrzebne zupelnie. raczej zadko sie zdarza aby ktos raszowal wielokrotnie... zazwyczaj jacys obcokrajowcy to sa... nie ma sensu obciazac niepotrzebnie serwer. Strefy mamy bardzo standardowe wiec dla mnie nie ma problemu... lepiej PTB wrzucic jak za bardzo nie obciazy serwa...
niepotrzebne zupelnie. raczej zadko sie zdarza aby ktos raszowal wielokrotnie... zazwyczaj jacys obcokrajowcy to sa... nie ma sensu obciazac niepotrzebnie serwer. Strefy mamy bardzo standardowe wiec dla mnie nie ma problemu... lepiej PTB wrzucic jak za bardzo nie obciazy serwa...
zgadzam się w 100%, jeśli cos ma obciążyć serv to niech to będzie PTB bo jest teraz baaaaardzo potrzebne No normalnie same statsy rosną
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni