To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - de_train

Ciachoo - Śro 04 Paź, 2006 19:14
Temat postu: de_train
Dobra, może przesadziłem z sunny i forge, w sumie nie są takie złe ;p ale chciałbym spytac się o jeszcze jedną mapę: DE_TRAIN. W życiu nie słyszałem pozytywnych opinii o tej mapie. Sam jej nie lubię. Na Bydzi jak wchodził train to (prawie) same pomruki żałobne słyszę itp. także, głosujcie ;p
A co do Twojej odpowiedzi w poprzedniej ankiecie Teczufka, to przeciez mam prawo do tworzenia ankiet, więc z niego korzystam, a tymi ankietami nie obrażam nikogo, więc o co Tobie chodzi?? Ta "ironia" była lekko mówiąc zbędna :/
Aha, i miło byłoby gdybys odpowiedział na moje PW, w sprawie "zaginionego" posta.

Cashreen - Śro 04 Paź, 2006 19:21

SUPER MAPKA !!
oLKa - Śro 04 Paź, 2006 19:34

swietna!! Ani mi sie wazcie ja ruszac :twisted:
HeSS - Śro 04 Paź, 2006 19:35

nie lubie jej ... jestem na nie
siatkarz - Śro 04 Paź, 2006 19:39

omg... ja juz nawet nie glosuje w twoich ankietach...

z ta mapka jest mi obojetne... moze nawet zostac ;]

domeztoz - Śro 04 Paź, 2006 20:10

jak juz mowilem train to mapa dla inteligentnych graczy
mapa wypas i tsza ją ogarniac nic wiecej, no moze troche monitor rozjasnic ale jak masz karac to pokarasz i bez tego ^^

teczufka - Śro 04 Paź, 2006 20:16

@Ciachoo: jesli pytasz sie o znikanie twoich tematow, juz odpowiadam, masz 16 lat a nie potrafisz nazwac tematu tak, aby jego tytul wskazywal na zawartosc(regulamin forum), po drugie nie czytasz watku, ktory komentujesz, wtracasz swoje 3 grosze w sprawy o ktorych nie masz zielonego pojecia i dziwisz sie ze zostal usuniety, twoj problem. Po trzecie nie ja sie go pozbylem dlatego byl brak mojej odpowiedzi na PMa (krorego tytul byl jak w punkcie pierwszym), zdazylem go jednak przeczytac (patrz punkt 2). Po czwarte nic ci nie pasuje, moze to ten wiek buntu, ale nie jestes tu "pepkiem swiata" obowiazuje tu w PEWNYM stopniu demokracja i regulamin. Nie po to powiedzmy 2 miesiace temu wiekszosc byla za dodaniem mapy, abys ty zaraz marudzil ze ci nie przypasowala. Przestrzegaj zasad (forum i dzialow), dostosuj sie albo zostaniesz wyeliminowany :]

Co do mapy to wersja na serwerze ma poprawione pare flashbugow i jestem raczej neutralny wobec niej, zreszta niech zostanie jako przerwynik od dustow i inferkow ;)

bbl` - Śro 04 Paź, 2006 20:17

Zal peel
qBert - Śro 04 Paź, 2006 20:18

IMHO najbardziej zalowa mapa na serwerze. Ciemna i camperska... Jak wam sie moze podobac? :P
MIKAS - Śro 04 Paź, 2006 21:33

qBert napisał/a:
IMHO najbardziej zalowa mapa na serwerze. Ciemna i camperska... Jak wam sie moze podobac? :P

eee tam przesadzasz qb :P mapka extra,zostawic !! :chytrus: