Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Śro 04 Paź, 2006 19:14 de_train
Dobra, może przesadziłem z sunny i forge, w sumie nie są takie złe ;p ale chciałbym spytac się o jeszcze jedną mapę: DE_TRAIN. W życiu nie słyszałem pozytywnych opinii o tej mapie. Sam jej nie lubię. Na Bydzi jak wchodził train to (prawie) same pomruki żałobne słyszę itp. także, głosujcie ;p
A co do Twojej odpowiedzi w poprzedniej ankiecie Teczufka, to przeciez mam prawo do tworzenia ankiet, więc z niego korzystam, a tymi ankietami nie obrażam nikogo, więc o co Tobie chodzi?? Ta "ironia" była lekko mówiąc zbędna
Aha, i miło byłoby gdybys odpowiedział na moje PW, w sprawie "zaginionego" posta.
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
Ostatnio zmieniony przez Ciachoo Śro 04 Paź, 2006 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Śro 04 Paź, 2006 20:10
jak juz mowilem train to mapa dla inteligentnych graczy
mapa wypas i tsza ją ogarniac nic wiecej, no moze troche monitor rozjasnic ale jak masz karac to pokarasz i bez tego ^^
@Ciachoo: jesli pytasz sie o znikanie twoich tematow, juz odpowiadam, masz 16 lat a nie potrafisz nazwac tematu tak, aby jego tytul wskazywal na zawartosc(regulamin forum), po drugie nie czytasz watku, ktory komentujesz, wtracasz swoje 3 grosze w sprawy o ktorych nie masz zielonego pojecia i dziwisz sie ze zostal usuniety, twoj problem. Po trzecie nie ja sie go pozbylem dlatego byl brak mojej odpowiedzi na PMa (krorego tytul byl jak w punkcie pierwszym), zdazylem go jednak przeczytac (patrz punkt 2). Po czwarte nic ci nie pasuje, moze to ten wiek buntu, ale nie jestes tu "pepkiem swiata" obowiazuje tu w PEWNYM stopniu demokracja i regulamin. Nie po to powiedzmy 2 miesiace temu wiekszosc byla za dodaniem mapy, abys ty zaraz marudzil ze ci nie przypasowala. Przestrzegaj zasad (forum i dzialow), dostosuj sie albo zostaniesz wyeliminowany
Co do mapy to wersja na serwerze ma poprawione pare flashbugow i jestem raczej neutralny wobec niej, zreszta niech zostanie jako przerwynik od dustow i inferkow
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.