To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - ~net :)

Trel - Pon 01 Sty, 2007 20:11
Temat postu: ~net :)
Witam. No wiec dostalem pismo od TP ze mogem zerwac z nimi umowe nie ponoszac za to kary. I teraz zapytanie do Was : Jaki moge wziac Internet, wiecej niz 128 [taki mialem] i matka mi kazala zeby nie byl drozszy jak dotychczas czyli 73zl :) ni musi to byc neostrada, a wlasciwie to oby to nie byla neostrada... ale... wszystko lepsze niz 128kb/s :) Aha i zeby bylo to na stale a nie ze 6miechow place np 1zl a potem 80zl :) pozdro

edit : aha! i zeby nie byla to radiowa ofkorz, chodzi o dobre pingi i szybki download w najtanszej cenie :]

nowik - Pon 01 Sty, 2007 20:27

mogem to zatanczyc jogem :F:F i bierz neo albo chello i juz ;F osiedlowek Twoich nie znamy wiec nie powiemy Ci nic... ;x a neo 512 to tam okolo 50zł wychodzi najdrozej ale nie pameitam...
ciasteczkowy - Pon 01 Sty, 2007 20:39
Temat postu: Re: ~net :)
Trel napisał/a:
Witam. No wiec dostalem pismo od TP ze mogem zerwac z nimi umowe nie ponoszac za to kary. I teraz zapytanie do Was : Jaki moge wziac Internet, wiecej niz 128 [taki mialem] i matka mi kazala zeby nie byl drozszy jak dotychczas czyli 73zl :) ni musi to byc neostrada, a wlasciwie to oby to nie byla neostrada... ale... wszystko lepsze niz 128kb/s :) Aha i zeby bylo to na stale a nie ze 6miechow place np 1zl a potem 80zl :) pozdro

edit : aha! i zeby nie byla to radiowa ofkorz, chodzi o dobre pingi i szybki download w najtanszej cenie :]

tak to Ci tylko w erze dopasuj± :hahaha: :hahaha: :hahaha:

bbl` - Pon 01 Sty, 2007 21:04

Mialem niedawno podobna sytuacje... Bierz neo 512 :) .
qBert - Pon 01 Sty, 2007 21:13

jak masz mozliwosc chello to bierz. jak nie to neo 512... ja mam w sumie nie narzekam... i tak jak nowi¶ napisal, zorientuj sie w osiedlowce... moze poza tym ze bedzie calkiem spoko to jakis intranet bedzie jakis szybki z duza iloscia plikow...
Trel - Pon 01 Sty, 2007 21:34

ok, dzieki wszystkim, a czy da rade chello 1mb za okolo ~70zl? A jak nie to biore neo 512 :)

thx pzdr

potek - Pon 01 Sty, 2007 22:47

http://upc.pl/internet/uslugi
Moras - Pon 01 Sty, 2007 23:17

Wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz..
ritarded l. - Pon 01 Sty, 2007 23:38

neo 1mb chyab tyle kosztuje
sidney - Wto 02 Sty, 2007 08:35

tak apropo chello to nie ma juz 1 mb jest 1.5 mb za 84 miesiecznie. polecam :)