Witam. No wiec dostalem pismo od TP ze mogem zerwac z nimi umowe nie ponoszac za to kary. I teraz zapytanie do Was : Jaki moge wziac Internet, wiecej niz 128 [taki mialem] i matka mi kazala zeby nie byl drozszy jak dotychczas czyli 73zl ni musi to byc neostrada, a wlasciwie to oby to nie byla neostrada... ale... wszystko lepsze niz 128kb/s Aha i zeby bylo to na stale a nie ze 6miechow place np 1zl a potem 80zl pozdro
edit : aha! i zeby nie byla to radiowa ofkorz, chodzi o dobre pingi i szybki download w najtanszej cenie
Ostatnio zmieniony przez Trel Pon 01 Sty, 2007 20:13, w całości zmieniany 1 raz
mogem to zatanczyc jogem :F:F i bierz neo albo chello i juz ;F osiedlowek Twoich nie znamy wiec nie powiemy Ci nic... ;x a neo 512 to tam okolo 50zł wychodzi najdrozej ale nie pameitam...
Witam. No wiec dostalem pismo od TP ze mogem zerwac z nimi umowe nie ponoszac za to kary. I teraz zapytanie do Was : Jaki moge wziac Internet, wiecej niz 128 [taki mialem] i matka mi kazala zeby nie byl drozszy jak dotychczas czyli 73zl ni musi to byc neostrada, a wlasciwie to oby to nie byla neostrada... ale... wszystko lepsze niz 128kb/s Aha i zeby bylo to na stale a nie ze 6miechow place np 1zl a potem 80zl pozdro
edit : aha! i zeby nie byla to radiowa ofkorz, chodzi o dobre pingi i szybki download w najtanszej cenie
tak to Ci tylko w erze dopasują
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Klan: botland
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 21:13
jak masz mozliwosc chello to bierz. jak nie to neo 512... ja mam w sumie nie narzekam... i tak jak nowiś napisal, zorientuj sie w osiedlowce... moze poza tym ze bedzie calkiem spoko to jakis intranet bedzie jakis szybki z duza iloscia plikow...