To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - premia dla teczki

BABCIA - Śro 11 Lip, 2007 15:06
Temat postu: premia dla teczki
juz jakiś czas znam damiana wiele prześlismy (w warcfata) ale nie otym wiecznie pisze jakies pluginy, grzebie przy serwerze, coś poprawia, dodaje coś nowego może gracze i admini podziękowaliby mu oczywiście finansowo chłopak biedny nawet grać nie może bo komp mu siada ;) a tak na powaźnie myśle że za tak ciężką pracę należy mu się jakieś dziękuję (tylko nie słowne) chłopak potrzbuje ramu to są grosze myśle że jakby każdy dorzucił ze 2 złote to by uzbierała się odpowiednia kwota. DOCEńMY PRACę JAKĄ wykonuję, co nie znaczy że reszta familii bydziowej nic nie wnosi na sewer (np. ja umiłowanie do alkocholu),
ritarded l. - Śro 11 Lip, 2007 15:12

ymmmm. a co na to powie zainteresowany?
x0x - Śro 11 Lip, 2007 15:15

pomysł dobry !!
zainteresowany nie ma nic do gadania prezent będzie musiał przyjąć :D :D
BABCIA komu wpłacać kase ?? :faja:

ciasteczkowy - Śro 11 Lip, 2007 16:19

Niech kapeć napisze co mu potrzeba i się złozymy :D
MIKAS - Śro 11 Lip, 2007 17:08

da da da,BABCIA taki z Ciebie pijok,a piszesz alkoCHol? :banan:
teczufka - Śro 11 Lip, 2007 17:11

Szczerze, to RAMu mam tyle ze wystarcza na CSa tj. DDR1 256MB, jednak wolalbym aby srodki finansowe raczej byly przeznaczone na bydzie, badz jej forum, ktore dziala jak widac czyli z pupy. Jednak, dziekuje za pomyslunek o mnie ;)

Co do grzebania przy serwerze i pisania pluginow to taka moja rola no moze i troche pasji do kodowania.

Jesli juz koniecznie chcecie nas wesprzec nas finansowo oto konto bydzi:
Cytat:
Pieniądze prosze wpłacać na konto bydzi prowadzone przez Janusza Nowickiego (DzejmsBlond):
Kod:
Janusz Nowicki
mBank
14 1140 2004 0000 3102 4064 6974

BABCIA - Śro 11 Lip, 2007 20:40

teczufka napisał/a:
Szczerze, to RAMu mam tyle ze wystarcza na CSa tj. 256MB, jednak wolalbym aby srodki finansowe raczej byly przeznaczone na bydzie, badz jej forum, ktore dziala jak widac czyli z pupy. Jednak, dziekuje za pomyslunek o mnie ;)

Co do grzebania przy serwerze i pisania pluginow to taka moja rola no moze i troche pasji do kodowania.

Jesli juz koniecznie chcecie nas wesprzec nas finansowo oto konto bydzi:
Cytat:
Pieniądze prosze wpłacać na konto bydzi prowadzone przez Janusza Nowickiego (DzejmsBlond):
Kod:
Janusz Nowicki
mBank
14 1140 2004 0000 3102 4064 6974

rozumiem zainteresowanego niechce szmalu ale 256 ramu na windowsa jak wiemy to za mało jeżeli korzystamy z bardziej zaawansowanych aplikacji tak jak teczka a na bydzie zawsze szmal sie znajdzie jak ktoś chce grosz wrzucić dla teczuni proszę do mnie na pw bo ten dziad w życiu nie weźmie od nas. a tak kupimy mu prezent (oczywiście dam skan rachunku a jak zostanie reszta dam na bydzie a jak nie to na balsam dla pomysłodawcy)

WEGier - Śro 11 Lip, 2007 22:29

wystarczy Baba ze sie wpłaci na konto bydzi ... dostep do konta ma Dzejmsik takze teczka nie ma nic do gadania, a potem to mu siłą wpadniemy na chatę, poprzymierzamy jego ciuchy i bielizne, wypijemy wodę z akwarium a na sam koniec jak sie juz znudzimy to zainstalujemy mu RAM
ritarded l. - Śro 11 Lip, 2007 23:19

mam wolny sdram ;]
Dzejms - Czw 12 Lip, 2007 07:50

VorteX^^ napisał/a:
mam wolny sdram ;]

Niestety. Z tego co wiem to DDR 1.