juz jakiś czas znam damiana wiele prześlismy (w warcfata) ale nie otym wiecznie pisze jakies pluginy, grzebie przy serwerze, coś poprawia, dodaje coś nowego może gracze i admini podziękowaliby mu oczywiście finansowo chłopak biedny nawet grać nie może bo komp mu siada a tak na powaźnie myśle że za tak ciężką pracę należy mu się jakieś dziękuję (tylko nie słowne) chłopak potrzbuje ramu to są grosze myśle że jakby każdy dorzucił ze 2 złote to by uzbierała się odpowiednia kwota. DOCEńMY PRACę JAKĄ wykonuję, co nie znaczy że reszta familii bydziowej nic nie wnosi na sewer (np. ja umiłowanie do alkocholu),
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Szczerze, to RAMu mam tyle ze wystarcza na CSa tj. DDR1 256MB, jednak wolalbym aby srodki finansowe raczej byly przeznaczone na bydzie, badz jej forum, ktore dziala jak widac czyli z pupy. Jednak, dziekuje za pomyslunek o mnie
Co do grzebania przy serwerze i pisania pluginow to taka moja rola no moze i troche pasji do kodowania.
Jesli juz koniecznie chcecie nas wesprzec nas finansowo oto konto bydzi:
Cytat:
Pieniądze prosze wpłacać na konto bydzi prowadzone przez Janusza Nowickiego (DzejmsBlond):
Kod:
Janusz Nowicki
mBank
14 1140 2004 0000 3102 4064 6974
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Szczerze, to RAMu mam tyle ze wystarcza na CSa tj. 256MB, jednak wolalbym aby srodki finansowe raczej byly przeznaczone na bydzie, badz jej forum, ktore dziala jak widac czyli z pupy. Jednak, dziekuje za pomyslunek o mnie
Co do grzebania przy serwerze i pisania pluginow to taka moja rola no moze i troche pasji do kodowania.
Jesli juz koniecznie chcecie nas wesprzec nas finansowo oto konto bydzi:
Cytat:
Pieniądze prosze wpłacać na konto bydzi prowadzone przez Janusza Nowickiego (DzejmsBlond):
Kod:
Janusz Nowicki
mBank
14 1140 2004 0000 3102 4064 6974
rozumiem zainteresowanego niechce szmalu ale 256 ramu na windowsa jak wiemy to za mało jeżeli korzystamy z bardziej zaawansowanych aplikacji tak jak teczka a na bydzie zawsze szmal sie znajdzie jak ktoś chce grosz wrzucić dla teczuni proszę do mnie na pw bo ten dziad w życiu nie weźmie od nas. a tak kupimy mu prezent (oczywiście dam skan rachunku a jak zostanie reszta dam na bydzie a jak nie to na balsam dla pomysłodawcy)
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
wystarczy Baba ze sie wpłaci na konto bydzi ... dostep do konta ma Dzejmsik takze teczka nie ma nic do gadania, a potem to mu siłą wpadniemy na chatę, poprzymierzamy jego ciuchy i bielizne, wypijemy wodę z akwarium a na sam koniec jak sie juz znudzimy to zainstalujemy mu RAM