To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Dlaczego nie mozemy byc inni ?

Anvi - Pią 27 Lip, 2007 14:03
Temat postu: Dlaczego nie mozemy byc inni ?
Pytanie, dlaczego nie mozemy byc inni niz inne servery, domyslam sie ze jak wlaczymy tarcze dla CT to moze byc calkiem swietna zabawa, wydaje mi sie ze moze byc to calkiem niezly pomysl, a napewno da nam wiele satysfakcji z gry, no moze czasami troche nerwow, ale przeciez Steam nie zrobilby czegos takiego gdyby tej tarczy nie szlo obejsc :)

Glosujemy :)

WEGier - Pią 27 Lip, 2007 14:30

NIE

właśnie dlatego jesteśmy inni od innych serwów, że u nas jej nie ma.

Jest to jeden z tych elementów, które steam (moim zdaniem) nie potrzebnie dodał - fajna zabawa np na FFA (można zrobić żółwika rzymskiego) ale u nas (powinien być) team play - i tylko by zachęcało do kampienia .... chyba że ja nie znam prawdziwego zastosowania tarczy w CS - a przyznaje się że tak może być, bo nie grywam gdzie indziej

EDIT
a poza tym nie wiem czy wytrzymałbym kolejne marudzenie marva i paru innych, że serw to taki, a ludzi to tak a tak grają - gorzej niż baba z okresem :/ nie dziękuje, postoje

x0x - Pią 27 Lip, 2007 14:31

można spróbować, jakby nie wypaliło to znowu by zostały wyłączone, będzie ciekawie
RadukE - Pią 27 Lip, 2007 14:37

zdecydowane NIE ! po co robic syf na serwie .... zawsze bylem przeciwny i bede przeciwnikiem tarcz .... ANVI ogarnij sie ... ;]
MIKAS - Pią 27 Lip, 2007 14:44

RadukE napisał/a:
zdecydowane NIE ! po co robic syf na serwie .... zawsze bylem przeciwny i bede przeciwnikiem tarcz .... ANVI ogarnij sie ... ;]

True true true...

potek - Pią 27 Lip, 2007 14:54

NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m!ke - Pią 27 Lip, 2007 15:06

NIEE !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! TYLKO NIE TO :P :P :P :P
Fabi - Pią 27 Lip, 2007 15:18

Również jestem na Nie...tarcza to zbyt duża przewaga CT na Terro... :twisted:
psychic - Pią 27 Lip, 2007 15:29

nie:)
ROSOMAK - Pią 27 Lip, 2007 16:13

a ja powiem inaczej NEIN !! !

P.S