Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 14:03 Dlaczego nie mozemy byc inni ?
Pytanie, dlaczego nie mozemy byc inni niz inne servery, domyslam sie ze jak wlaczymy tarcze dla CT to moze byc calkiem swietna zabawa, wydaje mi sie ze moze byc to calkiem niezly pomysl, a napewno da nam wiele satysfakcji z gry, no moze czasami troche nerwow, ale przeciez Steam nie zrobilby czegos takiego gdyby tej tarczy nie szlo obejsc
właśnie dlatego jesteśmy inni od innych serwów, że u nas jej nie ma.
Jest to jeden z tych elementów, które steam (moim zdaniem) nie potrzebnie dodał - fajna zabawa np na FFA (można zrobić żółwika rzymskiego) ale u nas (powinien być) team play - i tylko by zachęcało do kampienia .... chyba że ja nie znam prawdziwego zastosowania tarczy w CS - a przyznaje się że tak może być, bo nie grywam gdzie indziej
EDIT
a poza tym nie wiem czy wytrzymałbym kolejne marudzenie marva i paru innych, że serw to taki, a ludzi to tak a tak grają - gorzej niż baba z okresem nie dziękuje, postoje
Ostatnio zmieniony przez WEGier Pią 27 Lip, 2007 14:34, w całości zmieniany 1 raz