1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię,
- Nick,
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail,
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ,
- Wiek,
- SteamID / Adres IP,
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
1. Oczywiście jest ona przestrzegana(jeżeli mnie pamięć nie myli) wcześniej nie zauważyłem żebym w jakikolwiek sposob jej nie przestrzegał.
2. Taką też posiadam gdyby było inaczej nie pisałbym tutaj tej prośby .
3. Jestem tylko człowiekiem drobne błędy w ortografii mogą się zdażyć.
4. Kulture osobistą posiadam za sprawą swojej osobowści, jestem szczery z innymi graczami jak i z samym sobą, jestem otwartym człowiekiem zawsze staram się mówić to co myśle i nigdy nie podejmuje pochopnych decyzji, również staram się być uczciwy nie tylko na serwerze wobec graczy ale również w życiu codziennym.
5.
- Imię: Patryk
- Nick: Aqq
- Klan nie posiadam
- E-Mail patrick125@o2.pl
- Gadu-Gadu: 4631955
- Steam ID: STEAM_0:1:7751630
- Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina: administratora posiadłem na swoim byłym klanowym serwerze jednak to było dawno temu.
Motywacja:
Cześć, moja motywacja hmm...myśle że jestem wstanie sprostać funkcji administratora na serwerze za sprawą swojego charakteru jak i doświadczenia które wyniosłem jako stały gracz bydzi(doświadczenie w stosunku do graczy), wiem też jacy dzisiaj są nowi ludzie na serwerze potrafią być chamscy w stosunku do innych za sprawą tego, że czują się bezkarni bo akurat nie ma administratora bądź też jeszcze nikt nie narzucił im regulaminu serwera często bylem wyśmiewany za upominanie chciałbym żeby administratorzy bydzi rośli w siłe i powiększali swoje grono przy zaufanych sobie osobach dlatego też chciałbym spróbować dołączyć i się na coś przydać nie pisze, że jestem święty czasami też potrafie powiedzieć to czy tamto jednak zasadniczą różnicą jest nieokazywanie tego na serwerze i bycie wporządku dla innych mimo swoich humorów , chciałbym dodać że jestem graczem bydzi od dłuższego czasu za sprawą czego pamietają mnie a bynajmiej przewijał im się przez oczy mój nick myślę, że w miare dobrze mnie znacie i wiecie jaki jestem, myślę że nigdy nie okazałem się wobec was wszystkich bardzo niewporządku mimo tak długiego czasu, do tego zależy mi na pełnieniu tej funkcji z biegiem czasu postaram się tego dowieść dla siebie jak i dla was, że jestem w stanie podołać obowiązkom tzn. dla grona graczy jak i grona administratorów, chciałbym wam pomóc w utrzymaniu serwera na poziomie, który odpowiadałby innym dzieki wszystkim którzy przeczytali dokońca.Pozdrawiam/Aqq. p.s sory, że motywacja przemieniła się lekko w moją historie z życia na bydzi HeSS - Czw 20 Gru, 2007 16:35 nieUczulony` - Czw 20 Gru, 2007 16:43 TAKritarded l. - Czw 20 Gru, 2007 16:53 tak-I.G.L.A.X.- - Czw 20 Gru, 2007 17:00 takWOJTAS - Czw 20 Gru, 2007 17:18 znam, lubie ale niedomeztoz - Czw 20 Gru, 2007 17:20 na tak bo mnie nie w***wia
na nie bo za duzo adminow
hehe edytowal az 7 razy... (a jeszcze to dopisze... a jeszcze to dopisze... a jeszcze to dopisze... a jeszcze to dopisze... a jeszcze to dopisze...) siatkarz - Czw 20 Gru, 2007 17:22 tak ze wzgledu na wzorowa forme prosby... chyba naprawde mu zalezy wiec warto dac szanse. no i oczywiscie gracz bezproblemowy a ostatnio nie zauwazylem jakiegos podlizywania sie a raczej prosba o @ to nie decyzja pochopna tez +adaxdk - Czw 20 Gru, 2007 17:23 tak
Ma potencjał molti - Czw 20 Gru, 2007 17:33 A kto to jest ?