CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: teczufka
Śro 26 Gru, 2007 23:15
Prośba o admina // Aqq
Autor Wiadomość
Aqq

Klan: LivePassion.pl
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 16:23   Prośba o admina // Aqq

Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 20:39 Prośba o admina // Aqq

--------------------------------------------------------------------------------

1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię,
- Nick,
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail,
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ,
- Wiek,
- SteamID / Adres IP,
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...

1. Oczywiście jest ona przestrzegana(jeżeli mnie pamięć nie myli) wcześniej nie zauważyłem żebym w jakikolwiek sposob jej nie przestrzegał.
2. Taką też posiadam gdyby było inaczej nie pisałbym tutaj tej prośby .
3. Jestem tylko człowiekiem drobne błędy w ortografii mogą się zdażyć.
4. Kulture osobistą posiadam za sprawą swojej osobowści, jestem szczery z innymi graczami jak i z samym sobą, jestem otwartym człowiekiem zawsze staram się mówić to co myśle i nigdy nie podejmuje pochopnych decyzji, również staram się być uczciwy nie tylko na serwerze wobec graczy ale również w życiu codziennym.
5.
- Imię: Patryk
- Nick: Aqq
- Klan nie posiadam
- E-Mail patrick125@o2.pl
- Gadu-Gadu: 4631955
- Steam ID: STEAM_0:1:7751630
- Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina: administratora posiadłem na swoim byłym klanowym serwerze jednak to było dawno temu.

Motywacja:
Cześć, moja motywacja hmm...myśle że jestem wstanie sprostać funkcji administratora na serwerze za sprawą swojego charakteru jak i doświadczenia które wyniosłem jako stały gracz bydzi(doświadczenie w stosunku do graczy), wiem też jacy dzisiaj są nowi ludzie na serwerze potrafią być chamscy w stosunku do innych za sprawą tego, że czują się bezkarni bo akurat nie ma administratora bądź też jeszcze nikt nie narzucił im regulaminu serwera często bylem wyśmiewany za upominanie :P chciałbym żeby administratorzy bydzi rośli w siłe i powiększali swoje grono przy zaufanych sobie osobach dlatego też chciałbym spróbować dołączyć i się na coś przydać nie pisze, że jestem święty czasami też potrafie powiedzieć to czy tamto jednak zasadniczą różnicą jest nieokazywanie tego na serwerze i bycie wporządku dla innych mimo swoich humorów :) , chciałbym dodać że jestem graczem bydzi od dłuższego czasu za sprawą czego pamietają mnie a bynajmiej przewijał im się przez oczy mój nick myślę, że w miare dobrze mnie znacie i wiecie jaki jestem, myślę że nigdy nie okazałem się wobec was wszystkich bardzo niewporządku mimo tak długiego czasu, do tego zależy mi na pełnieniu tej funkcji z biegiem czasu postaram się tego dowieść dla siebie jak i dla was, że jestem w stanie podołać obowiązkom tzn. dla grona graczy jak i grona administratorów, chciałbym wam pomóc w utrzymaniu serwera na poziomie, który odpowiadałby innym dzieki wszystkim którzy przeczytali dokońca.Pozdrawiam/Aqq. p.s sory, że motywacja przemieniła się lekko w moją historie z życia na bydzi :)
Ostatnio zmieniony przez Aqq Czw 20 Gru, 2007 16:48, w całości zmieniany 7 razy  

HeSS

Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 16:35   

nie

I loF maj grup

Uczulony`
SteamBans Member

Dodatkowy Nick: nedlee
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 16:43   

TAK

F*** Tomorrow, Live Today,
Forgot yesterday and Just Play.

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 16:53   

tak

-I.G.L.A.X.-

Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 17:00   

tak

WOJTAS

Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 17:18   

znam, lubie ale nie

domeztoz

Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 17:20   

na tak bo mnie nie w***wia
na nie bo za duzo adminow

hehe edytowal az 7 razy... (a jeszcze to dopisze... a jeszcze to dopisze... a jeszcze to dopisze... a jeszcze to dopisze... a jeszcze to dopisze...) :P

http://www.youtube.com/wa...Y_NQZyBc3g&NR=1
Ostatnio zmieniony przez domeztoz Czw 20 Gru, 2007 17:25, w całości zmieniany 1 raz  

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 17:22   

tak ze wzgledu na wzorowa forme prosby... chyba naprawde mu zalezy wiec warto dac szanse. no i oczywiscie gracz bezproblemowy a ostatnio nie zauwazylem jakiegos podlizywania sie a raczej prosba o @ to nie decyzja pochopna :P tez +

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

adaxdk

Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 17:23   

tak

Ma potencjał xD

Quidquid latine dictum sit, altum videtur - Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.

http://www.bash.org.pl/330347/

molti

Klan: w tvp leci :D
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 17:33   

A kto to jest ? :D

TAK

PS. Setny post :cfaniak:
Ostatnio zmieniony przez molti Czw 20 Gru, 2007 17:34, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi