To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Cs na pingwinku

ROSOMAK - Śro 20 Lut, 2008 23:24
Temat postu: Cs na pingwinku
Hello

Gra moze ktos z Was na linuxie ?? Nie wiem czy warto brandzlowac sie z tym :/

Aqq - Czw 21 Lut, 2008 17:18

linux to darmowy system nie jest taki doskonaly, zresztą podobnie jak windows.Dla mnie osobiście linux jest badziewiem(stwierdzam to ze wzgledu na swoje przygody z nim związane)Nie warto w niego inwestować czasu szczególnie jeżeli jesteś nastawiony na gry typu counter-strike i bardziej wymagające.Najlepiej zostać przy standardowym, sprawdzonym systemie bądź seriach systemu windows :)
ROSOMAK - Czw 21 Lut, 2008 20:02

Mam odmienne zdanie kwestia tylko skonfigurowania sterow pod linuxem - zle skonfigurowanie = lipa .Linux w moim przypadku Debian ma o wiele wieksza wydajnosc na OpenGl nizeli windows . Csa instaluje jako dodatek , rozrywke .
Mam pytanie czy ktos gra , gral a jezeli tak to na jakiej dystrybucji i jakie minusy widzi w porownaniu do windowsa :chytrus:

WOJTAS - Pią 22 Lut, 2008 03:09

mandriva 2007 grałem na nim w cs-a ale tak jakoś lipka troszku... niby chodzi ale to jednak nie jest to co winda. Ale jeżeli znasz sie na konfiguracji, kompilacjach i innych tego typu rzeczach to możesz spróbować. polecam UBUNTU lub MANDRIVA 2008 xtreme 2
ROSOMAK - Pią 22 Lut, 2008 22:47

RazeL napisał/a:
mandriva 2007 grałem na nim w cs-a ale tak jakoś lipka troszku... niby chodzi ale to jednak nie jest to co winda. Ale jeżeli znasz sie na konfiguracji, kompilacjach i innych tego typu rzeczach to możesz spróbować. polecam UBUNTU lub MANDRIVA 2008 xtreme 2

Ubuntu a debian to prawie to samo .Osobiscie pracuje na debianie , Cs smiga lepiej , plynniej - jedyny minus to rzezbienie w sterach ATI bo domyslne to zenua.Ogolnie praca na lin jest bezstresowa zero wira etc.
Mandrive nazywa sie zemsta Billa :D

WOJTAS - Pią 22 Lut, 2008 23:13

Ale naprawde polecam ta nowa Mandrive xtreme2 ma wszystko to co dawni urzytkownicy windy powinni miec w linuxie ;]