CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Odtwarzacz mp3.
adaxdk - Nie 02 Mar, 2008 19:29 Temat postu: Odtwarzacz mp3.Hay bydziaki, może wy się w tym ogarniacie trochę. Jak wiadomo zbliża się sezon rowerowy, już wkrótce doładuje powietrzem swojego GIANTA i ruszam.
Jednak, wole jeździć sam, a żeby nie było mi nudno chce kupić mp3jkę.
Teraz pytanie do was: Jaką, gdzie i za ile ?
Nie jestem zbytnio wymagający, ma grać i ooo.
Cena: oglądałem, patrzyłem allegro i widziałem że można na to wydać kupe kasy, tylko nie chce aż tyle wydawać. W granicach 50zł myślę, że starszy.
Liczę na linki od was.
znalazłem takie, co myślicie qBert - Nie 02 Mar, 2008 19:44 dokładasz trochę i kupujesz ZENa... Imho najlepszy wybór...lnk - Nie 02 Mar, 2008 20:10 Zen nawet ujdzie ale lepiej dolozyc i kupic Sansa Clip , zjada wszystko w swoim przedziale cenowym , a jak jakos by ci sie udalo wiecej wylozyc to polecam T60 iriver.
za 5dych nic dobrego nie zlapiesz i takie cos ani nie bedzie gralo przyjemnie ani dlugo dzialalo , doloz te 80zeta i wez Sansa Clip: -)P-C P-K - Nie 02 Mar, 2008 20:23 T60 to już wydatek rzędu 300 zł, ale jakość dźwięku miodna. 2GB starczy na kilka albumów. Ładnie wygląda (minimalizm rox ). Menu łatwe w obsłudze. Radio nieźle odbiera. Polecam.lnk - Nie 02 Mar, 2008 20:32 doookladnie: D , jeszcze dobre sluchawki i naprawde swietnie sie slucha i jezdzi na bajku ale niestety troche kosztuje.
jeszcze zapomnialem o szufli 1 generacja , tania w miare i dobry dzwiek ale nie ma wyswietlacza.adaxdk - Nie 02 Mar, 2008 21:03 Sansa Clip - mam zrazę do mp3jek które trzeba ładować, a nie moge po prostu baterię wstawić. Zapomniałem dopisać do tematu.
T60 no nie chce wydawać 250zł za mp3jke
creative ZEN też mi się bardzo podoba i tez nad tym myślę.foXx - Nie 02 Mar, 2008 21:37 Ale akumulatorki długo trzymają i nie wydajesz kasy na baterie (ale na prąd )adaxdk - Nie 02 Mar, 2008 22:00 no tak, ale żeby to były akumulatorki wymienne, a nie takie do których dostać sie nie da.foXx - Nie 02 Mar, 2008 23:09 Nie rozumiem problemu.adaxdk - Nie 02 Mar, 2008 23:20 hymmm ... akumulatorki (taki jak w aparacie) 2x AA, w m3jkach 1x AAA,
Chodzi mi żeby nie było trzeba ładować tego przez kabelek, bądź USB. Żeby można było wsadzić zwykłą baterię (AAA) alkaliczną i działa, a nie cackać się z ładowaniem przed wymarszem.
Miałem takie sytuacje, że musiałem wracać do domu bo mi (była)* mp4rka padła i nie chciała wstać.