To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - nacisne alt i nie mogew ruszac myszka ONLY CS

WOJTAS - Pią 23 Sty, 2009 22:14
Temat postu: nacisne alt i nie mogew ruszac myszka ONLY CS
o co kaman ? Nacisne alt w grze i nie moge ruszac myszka... bez wzgledu na to ktory to bedzie alt zawsze jest tak samo BLOCK. Jeszcze pare dni temu wszystko bylo ok ;/ o co kaman ?
bamc - Pią 23 Sty, 2009 22:20

a w configu nic nie masz pod altem ? np. rozgladania sie na boki ?
psychic - Pią 23 Sty, 2009 23:17

moze w jakims p0orogramie poza cs masz zbindowany alt i dlatego :D
orion151 - Pią 23 Sty, 2009 23:59

ja mam to samo :D i nie wiem dlaczego.
adaxdk - Sob 24 Sty, 2009 00:12

naciskasz sam 'alt' czy wciskasz go z innym klawiszem ?? wymieniałes klawiature albo sterowniki ostatnio ??
może alt+mysz jest to jakis hotkay u Ciebie. Sprawdz wszystkie sterowniki (grafika, mysz itp.)

wszytko co wyżej wymieniłem wyklucza: "w grze" dzieje się to tylko w grze.
hymmm ... może zmianiałes configa ?

WOJTAS - Sob 24 Sty, 2009 02:19

fakt zmienialem ostatnio cfg. co do programow to nic nie ma powiazania z ALT. zobacze swoj stary cfg i napisze.
ritarded l. - Sob 24 Sty, 2009 02:26

powciskaj pare razy szybko alt, moze win cos placze z trwalymi?
WOJTAS - Sob 24 Sty, 2009 03:51

sprawdzalem juz tak :)

hmm

wiec tak :P dalem rade to zrobic :) wszedlem na server, wczytalem cfg, nacisnalem alt i zaczalem machac myszka przy czym zauwazylem ze moja postac porusza sie na boki (bez wzgledu na to jak machalem myszka przy wcisnietym alcie) wlaczylem console wpisalem "bind alt" a tam z pupy wziety nikomu nie potrzebny bind "alt" "+strafe" ;o nie mam pojecia skad sie tam wzial... nigdy przed tem go tam nie bylo :)

tak czy inaczej problem rozwiazany

CLOSED

bamc - Sob 24 Sty, 2009 13:04

RazeL napisał/a:
sprawdzalem juz tak :)

hmm

wiec tak :P dalem rade to zrobic :) wszedlem na server, wczytalem cfg, nacisnalem alt i zaczalem machac myszka przy czym zauwazylem ze moja postac porusza sie na boki (bez wzgledu na to jak machalem myszka przy wcisnietym alcie) wlaczylem console wpisalem "bind alt" a tam z pupy wziety nikomu nie potrzebny bind "alt" "+strafe" ;o nie mam pojecia skad sie tam wzial... nigdy przed tem go tam nie bylo :)

tak czy inaczej problem rozwiazany

CLOSED

i kto miał racje? :>>>