Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 22:14 nacisne alt i nie mogew ruszac myszka ONLY CS
o co kaman ? Nacisne alt w grze i nie moge ruszac myszka... bez wzgledu na to ktory to bedzie alt zawsze jest tak samo BLOCK. Jeszcze pare dni temu wszystko bylo ok ;/ o co kaman ?
naciskasz sam 'alt' czy wciskasz go z innym klawiszem wymieniałes klawiature albo sterowniki ostatnio
może alt+mysz jest to jakis hotkay u Ciebie. Sprawdz wszystkie sterowniki (grafika, mysz itp.)
wszytko co wyżej wymieniłem wyklucza: "w grze" dzieje się to tylko w grze.
hymmm ... może zmianiałes configa ?
Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 03:51
sprawdzalem juz tak
hmm
wiec tak dalem rade to zrobic wszedlem na server, wczytalem cfg, nacisnalem alt i zaczalem machac myszka przy czym zauwazylem ze moja postac porusza sie na boki (bez wzgledu na to jak machalem myszka przy wcisnietym alcie) wlaczylem console wpisalem "bind alt" a tam z pupy wziety nikomu nie potrzebny bind "alt" "+strafe" ;o nie mam pojecia skad sie tam wzial... nigdy przed tem go tam nie bylo
wiec tak dalem rade to zrobic wszedlem na server, wczytalem cfg, nacisnalem alt i zaczalem machac myszka przy czym zauwazylem ze moja postac porusza sie na boki (bez wzgledu na to jak machalem myszka przy wcisnietym alcie) wlaczylem console wpisalem "bind alt" a tam z pupy wziety nikomu nie potrzebny bind "alt" "+strafe" ;o nie mam pojecia skad sie tam wzial... nigdy przed tem go tam nie bylo