To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - server VAC

Anonymous - Pią 04 Lut, 2005 00:30

ale nasz uprzedzili :P ja tylko powiem, że wsrod h@ trwa już dyskusja o wprowadzenie CD i została podjęta decyzja, że wstawiamy CD, to tylko kwestia czasu, podejżewam, że na przyszły weekend :) tak więc juz zasysac CD clienta :P
*G* - Pią 04 Lut, 2005 00:34

a ja mam :d od 1.5 jeszcze :D hehe :]
jak bedzie cd to dopiero bedzie zabawa z walczaniem i wylaczniem ;/
trochu kiszkowato ;(

ljm - Pią 04 Lut, 2005 00:40

sie ma jak sie gra na bydzi CW :x
Anonymous - Pią 04 Lut, 2005 00:47

Jak masz G wyszukiwarke o nazwie all seeing eye, to tam sobie w opcjach mozesz ustawic, ze cd ci sie wlacza do serwerow, na ktorych jest wymagany i zarazyem po grze sie wylacza, a jesli wchodzisz na serw, na ktorym nie potrzebny jest cd, to go nie wlacza-proste heh
*G* - Pią 04 Lut, 2005 08:19

sp!d3R napisał/a:
Jak masz G wyszukiwarke o nazwie all seeing eye, to tam sobie w opcjach mozesz ustawic, ze cd ci sie wlacza do serwerow, na ktorych jest wymagany i zarazyem po grze sie wylacza, a jesli wchodzisz na serw, na ktorym nie potrzebny jest cd, to go nie wlacza-proste heh

no mam ale jakos nie lapie tego czegos :| nie umiem sie tym obslugiwac.. za duzo tam roznych rzeczy i sie gubie :] :rotfl2:

KoLeS - Pią 04 Lut, 2005 10:09

gratuluje adminom podjecia slusznej decyzji :D :rotfl2: z tego co wiem wyszkalem w necie to na serverach VAC mozna z cziatami grac no problem mozemy zrobic testy zalozy sie na 10 min haslo na server najpierw sie wlaczy z VAC a potem z CD zobaczymym ktore lepsze ... ;)
nowik - Pią 04 Lut, 2005 10:14

No i VAC-ek cię zbanuje i na serwery z nim przez rok nie wejdziesz :E
m4rsik - Pią 04 Lut, 2005 11:17

powiem Wam jedno ... wiary będzie mniej ... nie chodzi o to że będzie mniej czitów grało tylko wiekszość publicow stoi na VACku a co za tym idzie ... nie będzie się chciało dla ludzi wyłazić / włazić ... włączać / wyłaczać ... grałem na serku kiedyś już tam i jak tylkoweszło C-D to serek stał całymi dniami pusty aż do samego wieczora kiedy wszyscy znajomi się zebrali ... dali VACka i serek odrzył ... :P
LuPo - Pią 04 Lut, 2005 12:17

eeee marsik gupoty gadasz , na sułku był już CD tylko został zdjęty bodajże dlatego że nie było długo upgradów :/
ciasteczkowy - Pią 04 Lut, 2005 12:22

tak jak lupo mówi był cd i cały czas full ale na początku wymiotło kilka podejżanych osób :D