CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - server VAC
Anonymous - Pią 04 Lut, 2005 00:30 ale nasz uprzedzili ja tylko powiem, że wsrod h@ trwa już dyskusja o wprowadzenie CD i została podjęta decyzja, że wstawiamy CD, to tylko kwestia czasu, podejżewam, że na przyszły weekend tak więc juz zasysac CD clienta *G* - Pią 04 Lut, 2005 00:34 a ja mam :d od 1.5 jeszcze hehe
jak bedzie cd to dopiero bedzie zabawa z walczaniem i wylaczniem ;/
trochu kiszkowato ljm - Pią 04 Lut, 2005 00:40 sie ma jak sie gra na bydzi CW Anonymous - Pią 04 Lut, 2005 00:47 Jak masz G wyszukiwarke o nazwie all seeing eye, to tam sobie w opcjach mozesz ustawic, ze cd ci sie wlacza do serwerow, na ktorych jest wymagany i zarazyem po grze sie wylacza, a jesli wchodzisz na serw, na ktorym nie potrzebny jest cd, to go nie wlacza-proste heh*G* - Pią 04 Lut, 2005 08:19
sp!d3R napisał/a:
Jak masz G wyszukiwarke o nazwie all seeing eye, to tam sobie w opcjach mozesz ustawic, ze cd ci sie wlacza do serwerow, na ktorych jest wymagany i zarazyem po grze sie wylacza, a jesli wchodzisz na serw, na ktorym nie potrzebny jest cd, to go nie wlacza-proste heh
no mam ale jakos nie lapie tego czegos :| nie umiem sie tym obslugiwac.. za duzo tam roznych rzeczy i sie gubie KoLeS - Pią 04 Lut, 2005 10:09 gratuluje adminom podjecia slusznej decyzji z tego co wiem wyszkalem w necie to na serverach VAC mozna z cziatami grac no problem mozemy zrobic testy zalozy sie na 10 min haslo na server najpierw sie wlaczy z VAC a potem z CD zobaczymym ktore lepsze ... nowik - Pią 04 Lut, 2005 10:14 No i VAC-ek cię zbanuje i na serwery z nim przez rok nie wejdziesz m4rsik - Pią 04 Lut, 2005 11:17 powiem Wam jedno ... wiary będzie mniej ... nie chodzi o to że będzie mniej czitów grało tylko wiekszość publicow stoi na VACku a co za tym idzie ... nie będzie się chciało dla ludzi wyłazić / włazić ... włączać / wyłaczać ... grałem na serku kiedyś już tam i jak tylkoweszło C-D to serek stał całymi dniami pusty aż do samego wieczora kiedy wszyscy znajomi się zebrali ... dali VACka i serek odrzył ... LuPo - Pią 04 Lut, 2005 12:17 eeee marsik gupoty gadasz , na sułku był już CD tylko został zdjęty bodajże dlatego że nie było długo upgradów ciasteczkowy - Pią 04 Lut, 2005 12:22 tak jak lupo mówi był cd i cały czas full ale na początku wymiotło kilka podejżanych osób