Mam propozycje.USUNCIE z seva VAC przecierz to bez nadzieja .... moze i on ma upady ale salby przytaczam teksty ludzi z servera
" I co z tego ze VAC ma upgrady skoro on jest tak tepy ze czita nie umiewykryc"
" VAC nie ma zapezpieczen niby go upgraduja ale to tylko nowe wersje czitow ktorych juz i tak nikt nie uzywa bo sa nowsze "
chcialem powiedziec ze wchdzac na server z cafe z wallhackiem nie mialem najmniejszego problemu z gra na nim. czy nie sadzicie ze przydalo by sie cd ??
K@Cz@N [Usunięty]
Wysłany: Czw 03 Lut, 2005 17:32
jak narazie jestem za CD
bowiem do VAC-a nie wyszedl w ostanim czasnie zaden nowy update, lae jest jeden gigantyczny plus ... ze jak banuje to na rok i na wszystkichserwerach.
A jesli chodzi o CD - to ma wieksza wykrywalnosc czitow, ale niesety nie banuje ludzi, tylko pojawia sie napis by wylaczyli czuty i odpali gre jeszcze raz
boshe tylko nie CD Przeciez to taki sam syf. HLG i wio A tak w ogóle wiele osób ma problemy z CD (spadki fps, i inne duperele)
Bzdura. CD jest na CW i zadych spadków fpsów nie zarejestrowalismy, tymbardziej dupereli. A co wam daje VAC. Jest tak jakby go nie było. Sam byłem świadkiem jak typ grał na full ogc na naszych serwerach i to całkowicie beztrosko.