To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - OT z tematu PTB...

mayz - Nie 22 Kwi, 2007 21:30
Temat postu: Re: HaX
nappy napisał/a:

mARV napisał/a:

Jakoś nie pamiętam aby skl mnie specjalnie pokaral , a hax to koles o zerowym skillu który nie potrafi nawet w plecy zabic. Udowodnil do wielokrotnie jak ktoś siedział na spec-cie tzw From-Hero-To-Zero

A kim Ty leszczu jestes, ze mowisz o jego skillu? Swojego czasu tez mialem watpliwosci, ale jakos sie przekonalem do jego gry - tak samo fiq'a (miniIFFICT) ktory tylko wejdzie na serwer i juz jest cziteromania. Siedzial u mnie, pokazal jak gra - i nie biegaly mu zadne niebieskie / czerwone kwadraciki po mapie (dziwne...)

sory nappy widzialem jak grasz i widzialem jak gra marv i to ty jestes leszczem. czesc.

nappy - Nie 22 Kwi, 2007 22:26
Temat postu: Re: HaX
mayz napisał/a:
nappy napisał/a:

mARV napisał/a:

Jakoś nie pamiętam aby skl mnie specjalnie pokaral , a hax to koles o zerowym skillu który nie potrafi nawet w plecy zabic. Udowodnil do wielokrotnie jak ktoś siedział na spec-cie tzw From-Hero-To-Zero

A kim Ty leszczu jestes, ze mowisz o jego skillu? Swojego czasu tez mialem watpliwosci, ale jakos sie przekonalem do jego gry - tak samo fiq'a (miniIFFICT) ktory tylko wejdzie na serwer i juz jest cziteromania. Siedzial u mnie, pokazal jak gra - i nie biegaly mu zadne niebieskie / czerwone kwadraciki po mapie (dziwne...)

sory nappy widzialem jak grasz i widzialem jak gra marv i to ty jestes leszczem. czesc.

szoruj archeologu, ja przynajmniej bylem na paru lanach i cos zagralem

i chyba jednak mnie nie widziales

teczufka - Nie 22 Kwi, 2007 22:43

Zamykam, prywatne wojny prosze priv/gg/itp.