Klan: vel bleeeh
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 15:51 HaX
2-go bedzie cieżko złapac bo grać cos tam potrafi i nieżle się kryje,1-na szansa z HLTV ale jak wiadomo HLTV AB nie nagra co nie przeszkadza że koloeś jedzie na kwadratach. Pamiętam gang elo elo i pro Andrzeja aka HaX który jechał na MH (wh+ab) potem wystarczyło wejsć na specta i koleś nawet w plecy nie potrafił zabić, był wyjątkowo bezszczelny i nie krył się. Admin powinien juz po tygodniu grana dać na bydzi perma bez wymaganych demek bo 80% wiedziała na czym jedzie. Zgadza sie Morbid ze terro czy ct uciekało z servera poszli tam gdzie łatwiej się gra a tu niestety lipa z tego . Grałem na jakimś servie nie pamiętam GH-net czy jakos tak w ct na d2 praktycznie 2 osoby coś tam grały w CT reszta robiła za makiety. Dostaliśmy 10 rund w plecy pod rząd ale z ct nie zwiałem pomino statsów (30-10) i jakoś nie płakałem zeby ktos z terro przeszedł na stronę niebieskich
_________________ DFI BloodIron, CD2 E6550@505x7 3550Mhz, 2GB A-Data extreme, Gainward GF8800GTS, Prodigy 7.1HiFi, Benq 1650, 2x250GB, DeathVader, corepad magna, Sennheiser HD 205
Nie tup nie blokuj nie graj na ex 0.1 i na rate-ach z d*
Widzę następnego moda wrzuconego na serva, pomyślmy po co on ?
1. Niektórzy mówią że koniec ze stats-ami
2. Koniec z graniem po łatwiejszej, stronie oczywiście zależy to od mapy
Przyczynę widzę jedna Kicked oraz banda kankera za bardzo pokarała przeciwna drużynę mimo grania po trudniejszej stronie np dust2 w CT. Najpierw trzeba nauczyć sie grać chociaż sam nie umiem, to widzę u niektórych stałych bywalców bydzi 0 myslenia, rozumiem że w plecy ktoś nie potrafi zabic ale jak gra te 1.5 roku na ffa to troche taktycznie powinno sie to ogarniać. Zamiast PTB szanowni admini powinli pomysleć o usunięciu nie grywalnych mapek. Zapraszam wszystkich adminów bydzi w szczególności tych z 10 flagami do CT na mapkę Italy z PTB wyłaczonym, gdy banda kankera (kicked, woof, bot Goodkat, Zip bedzie siedziała w Terro) Dostaniecie 25 do 0 i uciekniecie z servera. Mimo waszego twierdzenia ze to ***cenzura***.... grywalna mapka CS-a. Widzę na forum propozycje niektórych dodania innych podobnie grywalnie mapek to mnie skręca ze śmiechu.
PS. Aktualnie 2 gości często odwiedza nasz server aby pograć sobie na MH, nicków nie bedę wymienial bo będą jeszcze bardziej się kryć, wiec obesrwować i nagrywać. Mała podpowiedz dla niektórych admów AB nie widać na takiej zabawce jak AWP
2-go bedzie cieżko złapac bo grać cos tam potrafi i nieżle się kryje,1-na szansa z HLTV ale jak wiadomo HLTV AB nie nagra co nie przeszkadza że koloeś jedzie na kwadratach. Pamiętam gang elo elo i pro Andrzeja aka HaX który jechał na MH (wh+ab) potem wystarczyło wejsć na specta i koleś nawet w plecy nie potrafił zabić, był wyjątkowo bezszczelny i nie krył się. Admin powinien juz po tygodniu grana dać na bydzi perma bez wymaganych demek bo 80% wiedziała na czym jedzie. Zgadza sie Morbid ze terro czy ct uciekało z servera poszli tam gdzie łatwiej się gra a tu niestety lipa z tego . Grałem na jakimś servie nie pamiętam GH-net czy jakos tak w ct na d2 praktycznie 2 osoby coś tam grały w CT reszta robiła za makiety. Dostaliśmy 10 rund w plecy pod rząd ale z ct nie zwiałem pomino statsów (30-10) i jakoś nie płakałem zeby ktos z terro przeszedł na stronę niebieskich
h4x na mh HAHAHAHAHHA , masz jakies kompleksy na punkcie posadzania o haxy : ) tak samo mowiles ze skl ma czity bo cie bil jak chcial i ja tez niby mialem "exe" przy okazji ,wedlug ciebie =}
Klan: vel bleeeh
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 18:18 lnk
Jakoś nie pamiętam aby skl mnie specjalnie pokaral , a hax to koles o zerowym skillu który nie potrafi nawet w plecy zabic. Udowodnil do wielokrotnie jak ktoś siedział na spec-cie tzw From-Hero-To-Zero
_________________ DFI BloodIron, CD2 E6550@505x7 3550Mhz, 2GB A-Data extreme, Gainward GF8800GTS, Prodigy 7.1HiFi, Benq 1650, 2x250GB, DeathVader, corepad magna, Sennheiser HD 205
Nie tup nie blokuj nie graj na ex 0.1 i na rate-ach z d*
h4x na mh HAHAHAHAHHA , masz jakies kompleksy na punkcie posadzania o haxy : ) tak samo mowiles ze skl ma czity bo cie bil jak chcial i ja tez niby mialem "exe" przy okazji ,wedlug ciebie =}
pozdro lapaczu cziterow
pzdr
Mlahahahahaha mnie tez nagrywali, ale tak to jest... wychodza z zasady :
'ja tego nie umiem, to znaczy, ze on ma czity'
mARV napisał/a:
Jakoś nie pamiętam aby skl mnie specjalnie pokaral , a hax to koles o zerowym skillu który nie potrafi nawet w plecy zabic. Udowodnil do wielokrotnie jak ktoś siedział na spec-cie tzw From-Hero-To-Zero
A kim Ty leszczu jestes, ze mowisz o jego skillu? Swojego czasu tez mialem watpliwosci, ale jakos sie przekonalem do jego gry - tak samo fiq'a (miniIFFICT) ktory tylko wejdzie na serwer i juz jest cziteromania. Siedzial u mnie, pokazal jak gra - i nie biegaly mu zadne niebieskie / czerwone kwadraciki po mapie (dziwne...).
Pograjcie w to troszke dluzej, wtedy oceniajcie czy ktos gra na wh + ab (!!). Bo jak widze perma za czity (dopisek 'wh') w dziale 'Bany' to mi sie slabo robi. Adminowi sie 'wydaje' to koles dostaje perma.
oj nappy nappy jako V.I.P. powinieś pokazać troszke więcej kultury, tymbardziej że słowa marva nie były skierowane do ciebie
nieważne
mam prośbe do modków - nasze forum jest o CS i nie powinno mieć miejsca pewne zachowanie np. w poście Plastica, gdy rzucił hasło o ograniczeniu kampy - o mało nie został zjedzony przez niektórych użytkowników, i raczej nie jest to zachęcające dla nowych forumowiczów. Wręcz moim zdaniem odpychające, wystarczy że poczytają pare postów i sobie pomyślą " po co mam się udzielać skoro zaraz mnie tu wyśmieją" - zobaczcie ile osób jest zarehjestrowanych na forum a ile bierze udział[/i]
jesli chodzi o PTB to dosc dobrze działa lecz kilka razy sie spotkałem ze druzyna wygrywajaca miała np 10 a przegrywajaca miała 2 i nic sie nie dziło ale mi to nie przeszkadza Bo i tak jestem PRO