CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - de_train
Plast!c - Śro 04 Paź, 2006 21:53 Mapa jest trudna... ale fajna... troche ciemna... ale taka w klimatach pkp wiec zostawic....tylko czemu ja tak na niej lamie?!ritarded l. - Śro 04 Paź, 2006 22:23 wywalac standardowe mapy? hahahaholo84 - Śro 04 Paź, 2006 23:51 ciachoo daj sobie spokój z tymi ankietami bo niedługo przez cały MC przeleciszm!ke - Czw 05 Paź, 2006 07:51 mapka spoko zostawić Rider - Czw 05 Paź, 2006 11:42 Raczej zostawić Azrael - Czw 05 Paź, 2006 12:21 mapka w porządku, ale jakoś w terro nie lubie na niej grac, bo w ciemności czają się CT. Sądzę, że to kwestia przyzwyczajenia no i poprawienia jasności.nie - Czw 05 Paź, 2006 13:15 Jestem za tym zeby zostawic, nie lubie jej ale czasem fajnie sie na niej gra mARV - Czw 05 Paź, 2006 13:47 Temat postu: ciuchciaWiem wiem ciachoo że wolisz Italy która daje szansę CT na latwy win . Jeżeli chodzi o train to co wam się w niej nie podoba ? ct kampiące pod wagonami ? . 4- ech dobry graczy w teroo i CT lezy również na trainie (ale to już szczegół)Azrael - Czw 05 Paź, 2006 14:03 Temat postu: Re: ciuchcia
mARV napisał/a:
... 4- ech dobry graczy w teroo i CT lezy również na trainie (ale to już szczegół)
elita w której kolwiek z drużyn przesądza o wyniku i mapa tutaj już nie gra roliCiachoo - Czw 05 Paź, 2006 15:32 Temat postu: Re: ciuchcia
teczufka napisał/a:
@Ciachoo: jesli pytasz sie o znikanie twoich tematow, juz odpowiadam, masz 16 lat a nie potrafisz nazwac tematu tak, aby jego tytul wskazywal na zawartosc(regulamin forum), po drugie nie czytasz watku, ktory komentujesz, wtracasz swoje 3 grosze w sprawy o ktorych nie masz zielonego pojecia i dziwisz sie ze zostal usuniety, twoj problem. Po trzecie nie ja sie go pozbylem dlatego byl brak mojej odpowiedzi na PMa (krorego tytul byl jak w punkcie pierwszym), zdazylem go jednak przeczytac (patrz punkt 2). Po czwarte nic ci nie pasuje, moze to ten wiek buntu, ale nie jestes tu "pepkiem swiata" obowiazuje tu w PEWNYM stopniu demokracja i regulamin. Nie po to powiedzmy 2 miesiace temu wiekszosc byla za dodaniem mapy, abys ty zaraz marudzil ze ci nie przypasowala. Przestrzegaj zasad (forum i dzialow), dostosuj sie albo zostaniesz wyeliminowany
Co do mapy to wersja na serwerze ma poprawione pare flashbugow i jestem raczej neutralny wobec niej, zreszta niech zostanie jako przerwynik od dustow i inferkow
ojejku
1. Jeżeli źle nazywałem topici, od teraz się poprawię, i będę pisał "normalne"
2. Nie pie* że nie czytam wątków, przed napisaniem tego posta dokładnie przeczytałem to co miałem komentować.
3. Nie twój zasrany interes w co wtykam swój nos, nie ma takiego zakazu w regulaminie, że nie można tego robić...
4. Hohohoh Wielki Uberdorosły Pwnujący Młodocianych Forumowych Noobów @dmin Teczufka ! To że mi nic nie pasuje to chyba normalne, nie każdy musi myśleć tak jak wszyscy, z resztą panuje demokracja tak jak powiedziałeś, nie łamię jej zasad, chyba że nie wiesz co to do końca jest :? wiek buntu to może Ty miałeś, i wygląda na to że dalej go masz, skoro takie uwagi mi prawisz, będąc dorosłym człowiekiem.....(skoro mnie tyrasz za wiek..)
5. Co do marudzenia, to będę to robił (jeżeli będę miał na to ochotę), bo to się mieści w zasadach demokracji, i regulaminie forum. Nic Ci do tego.
6. Jeżeli zostanę wyeliminowany, to napewno nie przez Ciebię.
mARV napisał/a:
Wiem wiem ciachoo że wolisz Italy która daje szansę CT na latwy win