CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - ~net :)
siatkarz - Wto 02 Sty, 2007 13:44 polecam chello 1.5 uzywam na codzienn we wro.... dziala super w porownaniu z neo1mb ktore mam w domu ;pTrel - Wto 02 Sty, 2007 14:31
siatkarz napisał/a:
polecam chello 1.5 uzywam na codzienn we wro.... dziala super w porownaniu z neo1mb ktore mam w domu ;p
Wiesz moze ile placisz za to chello 1.5mb? :>
Jak moge sprawdzic te 'osiedlowki', gdzie zadzwonic o co pytac czy co... ? Zielony jestem
Moj brat [zakala] mowi ze do chello trza miec kablowke, is that true?
w ostatecznosci, jesli nie bede mogl wziac tego chello to wezmem neo 512 kiedys mialem i nie bylo zle, pingi dobre i download ok. 70kb/s
w ostatecznosci, jesli nie bede mogl wziac tego chello to wezmem neo 512 kiedys mialem i nie bylo zle, pingi dobre i download ok. 70kb/s
pozdro
chyba około 60kB/s
a moze masz mozliwosc na netie brak linitów i taniej od neomolti - Wto 02 Sty, 2007 15:20 mam chello 512 i place 39zl miesiecznie polecam !potek - Wto 02 Sty, 2007 15:41 ile gb limitu?nowik - Wto 02 Sty, 2007 15:45
siatkarz napisał/a:
polecam chello 1.5 uzywam na codzienn we wro.... dziala super w porownaniu z neo1mb ktore mam w domu ;p
Chello ma predkosc do 1.5 Mb/s... czyli moze miec nawet 1 kb/s i i tak bedzie zgodnie z umowa i nie mozecie narzekac. Chello poprostu w niektorych momentach uzyskuje predkosc zblizona do tej, a ogolnie utrzymuje sie o kilka-kilkadziesiat kb/s nizsza. Wiadomo w neo tez jak masz 512 to 512 nie dziala ale w Chello spadek moze byc wiekszy...
Dalej... siatkarz jak sie domyslam mieszkasz pewnie w jakiejs wiosce/miasteczku tak ? Nie porownoj Wroclawia i internetu w nim do swojego w domu... na moje powinienes sie cieszyc ze centrala obsluguje neo ;P
Ogolnie takze wszyscy na neo narzekacie... a gdyby nie TP-sa to teraz zamiast internetu ze tak powiem (**nic**) byscie mieli ;P To glownie dzieki TP-sie mamy internet a dzieki Chello ktore stworzylo dla TP konkurencje tak niskie ceny Neo jest dobra i tyle... wiadomo zawsze moglby byc wiekszy Upload i limity ale tak to tylko na SDI za 5x wieksze pieniadze...
potek napisał/a:
Trel napisał/a:
pozdro
chyba około 60kB/s
Jak juz to 64 KB/s a to co Trel napisal to bzdura bo NEO 512 ma predkosc 512 kb/s a nie okolo 70 kb/s...
Trel napisał/a:
Moj brat [zakala] mowi ze do chello trza miec kablowke, is that true?
Tak... tak samo jak w przypadku Neostrady jezeli do 31.12 zakladales internet to musiales byc abonentem TP-sy, aktualnie od wczoraj w przypadku TP to nie obowiązuje z tego co wiem...lnk - Wto 02 Sty, 2007 15:45 zmieniam na aster bo jest teraz najlepsze ; ) pingi najmniejsze na polskich i zagranicznych , zwiekaszaja 2x szybkosc w nocy od 2 do 10 ;- ))siatkarz - Wto 02 Sty, 2007 17:12 spadki sa nieodczuwalne praktycznie... place ~70zl (znizka studencka) i wcale nie trzeba miec kablowki do tgo... kazda usluga jest rozdzielna (tel/tv/net) ;p zadzwoncie na infolinie i sie dowiedzcie bo bzdury gadacie ;pnowik - Wto 02 Sty, 2007 18:51 A to przepraszam jezeli sie pomylilem ;P Ale wydawalo mi sie ze trzeba miec... i tak na 90% bylo do niedawna... widocznie zmienili to jakis czas temu ;P co do neo...
http://www.idg.pl/news/104522.htmlqBert - Wto 02 Sty, 2007 19:12 musieli rozlaczyc to bo bylo niezgodne z prawem unijnym... zreszta ktos podal TPse do sadu i wygral jakis czas temu. po tej sprawie wlasnie to zmienili...