To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Czas namieszac w MC

qBert - Nie 11 Lut, 2007 13:32

zawsze w T gram na dust. I je¶li tylko mam respa do¶ć blisko schodków to raczej nie zdaża się żeby mnie kto¶ zablokował albo sth. Chcieć to móc.
Zmien tak ankiete, zeby byla mozliwo¶ć wywalenia italy i zeby nic nie zmieniac.

Uczulony` - Nie 11 Lut, 2007 13:43

nie wiem jak :wstydni¶:
qBert - Nie 11 Lut, 2007 13:47

edytuj 1 post i tam dodaj te opcje.
Uczulony` - Nie 11 Lut, 2007 14:02

http://img302.imageshack....tytu322ulx8.jpg

chyba nie moge juz albo nie widze :/

akira - Nie 11 Lut, 2007 15:14

nie ma tutaj takze moim zdaniem najnudniejszej mapki...cpl fire...to chyba jedyna mapka na ktorej recznie wybieram team(terro), bo w ct zasnalbym z nudow czekajac az umeczone terro dobiegnie na bsa
italy tez nudne, bo jedyna rozrywka tam to(jak jakims cudem uda sie zdobyc awp) walka z banda zadnych krwi wegrow czekajacych w domku z auto kampami... :E

estate - bardzo szybka i ciekawa mapka, zaluje tylko, ze jakos nie moge na nia trafic ;/
forge - jakos nie moge jej ogarnac, dzejms ostatnio siedzial obok mnie i instruowal(idz tam! nie! tam nie idz! ahh prawie! kup pompe! :E ) niestety nic to nie dawalo i jak nie ogarnialem tak nie ogarniam nadal...
dust2002 - szkoda ze nie ma jeszcze 1 wejscia wiecej dla terro, wtedy mozna by ja nazwac rowna...

chyba o niczym nie zapomnialem takze to by bylo na tyle :jezyk:

ritarded l. - Nie 11 Lut, 2007 15:50

d2002, estate, poza tym przydalaby sie zmiana kolejnosci MC
Trel - Nie 11 Lut, 2007 17:02

WYWALIC ITALY a reszta ok :)
$w!ezak - Nie 11 Lut, 2007 20:12

w tej ankiecie nie ma nudnej mapki ;] zostawic wszystkie
Rider - Nie 11 Lut, 2007 20:27

Ankieta nie ma prawa bycia !! No chyba żart żeby uwuwać jak±¶ z tych mapek :crazy:

Ja np b. lubie forga i reszte mapek też tymbardziej że estate dopiero co zostało dodane :x Jak dla mnie jak sie pojawi± nominations to będzie lepiej bo mieszanie w MC może teraz nic nie dać :chytrus:

Dzejms - Nie 11 Lut, 2007 20:53

WEGier napisał/a:
dodaj opcje NIC NIE USUWAĆ

Yes, yes, yes. :]