Klan: botland
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 12:02
chcesz usunąc DUSTA!?
Od razu zapowiadam że jeśli zniknie ta mapa to zrzeknę się admina...
Dust2002 tez musi zostac!! estate dopiero co wszedł... Nie ma co zdejmować. Forge... hmmm wolę cbble więc dla mnie może zniknąć...
Italy SUXXXX - wywalić!!
Ostatnio zmieniony przez qBert Nie 11 Lut, 2007 12:02, w całości zmieniany 1 raz
Co wy widzicie w tym duscie ... zawsze jest zalamka na tej mapie , po 3 4 rundach jak ct wygrywa zaczynaja sie harce na bsie i takie tam. Nic nie pograsz w terro bo prawie zawsze ktos z terro zuci tak granata ze nas oslepi albo polowa teamu biegnie gdzie w odwrotna strone niz na bsa
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 13:11
dust nie dla botów... takie jest moje zdanie
to jedna z 3 najlepszych map w ogole w csie... a dla tych ktorzy nie potrafia rzucac fleszy w trupie, ani raszowac i dlatego im sie nie podoba dust - pierwsze zdanie.
Jedyne co to italy bym sie chcial pozbyc z mc ... ale tej planszy nie ma w ankiecie,,,,,,
wiec nie glosuje ..
czemu nie ma w ankiecie zadnej opcji dla tych ktorzy nie chca nic zmmieniac
Ale jakies nowe mapki by sie przydaly
_________________ Lux vitae
Ostatnio zmieniony przez kyryry Nie 11 Lut, 2007 13:12, w całości zmieniany 1 raz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 13:21
Uczulony` napisał/a:
Co wy widzicie w tym duscie ... zawsze jest zalamka na tej mapie , po 3 4 rundach jak ct wygrywa zaczynaja sie harce na bsie i takie tam. Nic nie pograsz w terro bo prawie zawsze ktos z terro zuci tak granata ze nas oslepi albo polowa teamu biegnie gdzie w odwrotna strone niz na bsa
ja tez dusta nie cierpie... ale da sie wytrzymac... oby byly jeszcze jakies nowe mapki
dust nie dla botów... takie jest moje zdanie
to jedna z 3 najlepszych map w ogole w csie... a dla tych ktorzy nie potrafia rzucac fleszy w trupie, ani raszowac i dlatego im sie nie podoba dust - pierwsze zdanie.
to przesiedz cala mape w terro jak jakies "noobki" blokuja i zucaja flesze pod nogi he. Szlag by cie nie trafil