To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Inne gry - Crysis

domeztoz - Nie 28 Paź, 2007 19:47

adaxdk napisał/a:
2d z namalowana kropką na monitorze jako celownik :D

U mnie chyba na minimalnych ustawieniach by poszło. Żyje nadzieja :)
Wiem nadmierny optymista ze mnie :)

ja sie tak ludzilem jak podano pierwsze wymagania stalkera... zapomnij... w takie gry nie ma sensu grac na low.

Sinecod - Nie 28 Paź, 2007 20:13

no ba ! zgodze sie co to za frajda ogladac pokaz slajdow ..jeszcze brzydki na dodatek ...
Chodz mi HL2 smiga na medium :P , ale ja gram dla fabuly ..wiecie gordon freeman i takie tam to cale moje dziecinstwo :P

mARV - Pon 29 Paź, 2007 16:59

Fabuła niczego sobie "odparcia inwazji obcych i ocalenia ludzkości" już pachnie amoniakiem, nie wiem dlaczego producenci gier wpuszczają do gier te głupie SF-on. Wymagania gry są na czasie, Gothic3 bardziej przerażał w swoim czasie jeżeli chodzi o wymagania.
w0mbat - Pon 29 Paź, 2007 19:59

i tu marv sie z toba nie zgodze. większość ludzi ma juz kompa dosc dobrej jakosci(jak np. ja)i nie beda go modernizowac za xxxxxx zł zeby zagrac w jedna gierke bo i ch na to nie stac
RadukE - Czw 01 Lis, 2007 23:42

demko smiga u mnie na max calkiem niezle :D :) chyba sie skusze na oryginal jak bedzie ciekawy multiplayer :)
nowik - Pią 02 Lis, 2007 08:26

RadukE nie mow ze pracujesz na Viście :hahaha: :hahaha: :hahaha:
RadukE - Pią 02 Lis, 2007 10:48

nowik napisał/a:
RadukE nie mow ze pracujesz na Viście :hahaha: :hahaha: :hahaha:

xp sp1 ;)

domeztoz - Pią 02 Lis, 2007 10:49

vista smierdzi futurem :faja:
nowik - Pią 02 Lis, 2007 11:10

Uff.. :) Czyli mowisz ze odblokowales sobie tryb full super extra high ;) :D ciekawi mnie tylko w takim razie po co jest to zabezpieczenie :0o:
WEGier - Pią 02 Lis, 2007 11:12

nowik napisał/a:
Uff.. :) Czyli mowisz ze odblokowales sobie tryb full super extra high ;) :D ciekawi mnie tylko w takim razie po co jest to zabezpieczenie :0o:

propaganda najzwyklejsza