tiaaaa tylko że będę musiał zainwestować w kompa ... oby się nie okazało jak ze stalkerem : czekałem tyle lat, jak wyszła to upgradowałem kompa i co? lipa nie gra
Grałem w bete MP, wszystko full (dx 9 bo visty nie instaluje ;d) 1280x1024 i zwalniało ;/ ale betka więc mam nadzieję, że full śmignie Wiadomo, raczej takie tech-demo silnika Cryteku niz gra z ciekawa fabula - ale pograc mozna.
j/w beta jest gdzies tam jeszcze na hdd. Hajt detale, tyle ze moj crc byl nie dysponowany i rozdzialka tylko 1024 x 768 ale nie bylo zle. Ta beta wymaga jakiegos kaya z bf 2 ;d
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 16:50
zapowiada sie ciekawie a tak btw moze ktos zarzucić wymaganiami
dobra już znalazłem i zarzucam dla zainteresowanych
Kod:
Wymagania Sprzetowe
"Według oficjalnych danych minimalne wymagania dla Crysis to procesor 2.8 GHz lub szybszy dla Windows XP / 3.2GHz lub szybszy dla Visty; 1GB RAMu dla Windows XP / 1,5GB RAMu dla Visty oraz karta graficzna zgodna z DirectX 9.0. Jak można się domyślić, wymagania optymalne trochę się różnią. Aby grać w Crysis na przyzwoitym poziomie trzeba posiadać: Intel Core Duo 2.2GHz lub AMD Athlon 64 X2 4400+; 2GB RAMu oraz NVIDIA GeForce 8800 GTS (lub podobną). Warto przypomnieć, że Crysis to gra niemieckiego studia Crytek. Zgodnie z zapowiedziami ma to być dzieło z gatunku FPP utrzymanym w konwencji science-fiction. Początkowo gra miała być sequelem Far Cry'a jednak po rozstaniu z Ubisoftem cała idea padła. Teraz trwają prace pod czujnym okiem Electronic Arts. Premiera gry planowana jest na dzień 16 listopada 2007 roku."
by Tomasz Chlopecki
Ostatnio zmieniony przez w0mbat Pią 26 Paź, 2007 18:52, w całości zmieniany 1 raz