To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Gdzie konto?

qBert - Pon 19 Lis, 2007 17:31

ROSOMAK napisał/a:
mBank i all mam za free

prócz przelewów do innych banków :P

ritarded l. - Pon 19 Lis, 2007 17:38

korzystam z multibanku, dobra obsluga i dostep przez internet. darmowy euronet i tani rachunek.
WEGier - Pon 19 Lis, 2007 18:33

mbank ma sieć bankomatów i wpłatomatów EURONET czyli każdy supermarket, biedronki i inne takie tam sklepy - bo euronet ma podpisane umowy i w każdym sklepie pow. ileś tam metrów wstawia bankomaty - jeżeli gdzieś nie ma (dzisiaj widziałem ze w kauflandzie na wsi lubliniec nie bylo - ale lubliniec to specyficzna "miejscowość". Zresztą niedługo będzie ze nie płacisz za użytkowanie obcych bankomatów.
Koszt wyciągu gotówki za granicą (w EU) za darmo
Koszt przelewu : mbank - free, poza 0,5gr.
Ubezpieczenie karty - 1,70zl/m (ale się opłaca, bo jak zajumają to Ci oddają)
Karta kredytowa - dostajesz pierwszy rok gratis ale wysokość limitu zależy od wpływów
Kapitalizacja odsetek - nie pamietam ile ale jest :)

normalnie nic tylko mnie zatrudnić w mbanku :lol:

bamc - Pon 19 Lis, 2007 18:34

WEGier napisał/a:
mbank ma sieć bankomatów i wpłatomatów EURONET czyli każdy supermarket, biedronki i inne takie tam sklepy - bo euronet ma podpisane umowy i w każdym sklepie pow. ileś tam metrów wstawia bankomaty - jeżeli gdzieś nie ma (dzisiaj widziałem ze w kauflandzie na wsi lubliniec nie bylo - ale lubliniec to specyficzna "miejscowość". Zresztą niedługo będzie ze nie płacisz za użytkowanie obcych bankomatów.
Karta kredytowa - dostajesz pierwszy rok gratis ale wysokość limitu zależy od wpływów

cale 0,6% :D

tiop - Pon 19 Lis, 2007 18:59

WEGier napisał/a:

zapomniales jeszcze o bankomatach bz i cash4you ;]

siatkarz - Pon 19 Lis, 2007 19:10

BZ WBK konto <30... mam takie :P
adaxdk - Pon 19 Lis, 2007 19:40

... tak czytam wasze posty czytam i czytam i co ? w sumie to nic nie wyczytałem.
Ja tak jak Moras, również rozglądam się za kontem bankowym.
Każdy z was zachwala swoje.
Proszę niech ktoś, kto się naprawdę zna na tym, napisze posta który podsumuje to wszytko.
Na co najeży zwrócić szczególną uwagę i co jest tak naprawdę najważniejsze w koncie bankowym.

siatkarz - Pon 19 Lis, 2007 20:11

adax idz moze do banku spoldzielczego w twoim miescie i sie dowiedz co i jak tam... moj tato pracuje w jednym takim i naprawde maja jedna z najlepszych ofert na rynku... ;] to jest dobra rada;;p
domeztoz - Pon 19 Lis, 2007 23:27

studenckie w pko (inteligo)
opar - Wto 20 Lis, 2007 08:00

Osobiście mam w BGŻ... ale polecam Milenium - sprawdź to