Nadeszla pora zeby sobie zalozyc w koncu wlasne konto bankowe i w zwiazku
z tym kieruje pytanie do tych ktorzy juz gdzies posiadaja - Gdzie??
Wiem, ze tak jak z tymi telefonami jest pelno promocji i zeby sobie poszukac, ale
bardziej chodzi mi o poziom zadowolenia z oferowanych uslug bo rozne opinie na ten
temat juz czytalem .
Co do zadowolenia z usług to zależy od oddziału moras, w jednym mieście może być super a w innym katorga. Ja posiadam konto w PKO BP i jest ok. Jak chcesz mogę ojca popytać bo on ma konta w kilku bankach
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Pon 19 Lis, 2007 16:52
bank "PeKaO" s.a z zubrem mam tam konto juz dosyc dlugo nic nie place za utrzymanie, za zalozenie tez nic nie zaplacilem (ale to chyba nigdzie sie nie placi) i ogolnie jestem zadowolony z ich uslug jeszcze nie mialem z nimi zadnych problemow
btw. ing bank jest jeszcze sii moja siostra tam ma i tez nie narzeka
@foXx: czepiasz sie szczegolow szybciej bylo dlatego PKO
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Pon 19 Lis, 2007 16:57, w całości zmieniany 2 razy
Klan: botland
Wysłany: Pon 19 Lis, 2007 17:23
ja mam bph i płace dużoooo
ale mam darmowe przelewy do każdego banku
Jeśli nie będziesz robił dużo przelewów i nie będzie Cię denerwować brak bankomatu w promieniu kilkunastu km to bierz mBank. Za darmo prowadzenie. Bankomatów tak średnia ilość (nie wiem jak w Twoim mieście ) no i płacisz za przelewy poza mBank. Ale na allegro większość ludzi ma mB więc raczej nie zapłacisz za nie tyle ile ja za samo prowadzenie.
A plus BPH/PKO z żubrem. Gdzie byś nie był dalej jak 5km do najbliższego bankomatu nie masz Razem, a musisz wiedzieć że to właściwie jeden bank, mają chyba z 50% rynku i największą sieć bankomatów. Wybierz jeden z tych dwóch (tańszy )