CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - STEAM_0:0:15594619 // nasu // perm za WH ??
x0x - Nie 13 Lip, 2008 17:58 Temat postu: Re: STEAM_0:0:15594619 // nasu // perm za WH ??
nasu napisał/a:
2) Gram od 6 lat i gram dobrym poziomie (chyba lepiej od admina i to dlatego).
6 lat może grasz ale w pasjansa nic tam nie było takiego co by śwaidczyło o dobrym poziomie (oczywiście przyznaje się ja słabo gram, bo zaraz by było że śmieje się a nic nie potrafię)
nasu napisał/a:
Niestety najwyraźniej Pan WEGier nie może się z tym pogodzić że są ludzie którzy grają dobrze, co więcej lepiej od niego i przy każdej lepszej akcji widzą pomoc w postaci cheatów.
Co do WEGra to jest osobą jedną z nielicznych na serwie którą nie obchodzi czy ktoś ma więcej fragów od niego (chyba że jest to Dżejms )
a co do demka
Trel napisał/a:
ffa skill
ritarded l. - Nie 13 Lip, 2008 19:11 xox ty to najlepiej nadajesz sie do oceny czyjegos skilla. podobnie trel btwWEGier - Pon 14 Lip, 2008 08:27
ritarded l. napisał/a:
xox ty to najlepiej nadajesz sie do oceny czyjegos skilla. podobnie trel btw
daruj sobie takie OT .... Panie wszechwiedzący .... Nasu prosił o opinie WSZYSTKICH a ja sobie nie życzę takich "drwin" bo ledwo co sie pozbyliśmy jednych elo_fajnych_inczej - do czego sam się przyczyniłeś więc dziwi mnie twoja czasem postawa ..... nieważne
Co do bana - mogę zdjąć przed opinią SB jedynie po opinii Babci i kilku innych osóbfoXx - Pon 14 Lip, 2008 08:46 na rentgenie nic nie widac jedynie ta ostatnia akcji na gali kiedy wyczekuje z awm typa (ktorego bylo slychac) i no zoom hs leci ale to na wh sie nie nadaje ;pritarded l. - Pon 14 Lip, 2008 10:57
WEGier napisał/a:
ritarded l. napisał/a:
xox ty to najlepiej nadajesz sie do oceny czyjegos skilla. podobnie trel btw
daruj sobie takie OT .... Panie wszechwiedzący .... Nasu prosił o opinie WSZYSTKICH a ja sobie nie życzę takich "drwin" bo ledwo co sie pozbyliśmy jednych elo_fajnych_inczej - do czego sam się przyczyniłeś więc dziwi mnie twoja czasem postawa ..... nieważne
Co do bana - mogę zdjąć przed opinią SB jedynie po opinii Babci i kilku innych osób
pewnie dlatego, ze :
@ trel
ffa skill.
@ x0x
6 lat może grasz ale w pasjansa nic tam nie było takiego co by śwaidczyło o dobrym poziomie
i na mnie wjezdzasz?x0x - Pon 14 Lip, 2008 11:11 sorry za OT
ritarded WEGier napisał do Ciebie
Cytat:
daruj sobie takie OT
ja w swoim poście napisałem co sądzę o demku, może niepotrzebnie wyskoczyłem z pasjansem, ale gościu jakby grał 6 lat o wiele lepiej powinien grać, mój post był on na temat a Ty swojego napisałeś żeby ośmieszyć/pośmiać się z nasritarded l. - Pon 14 Lip, 2008 11:15 sam widzisz ze ocenianie czyjegos skilla przez osobe ktora miernie gra jest smiesznewzr - Pon 14 Lip, 2008 11:32 hmmm a ja bym prosił o wypowiedź nasa
po 1: jaki masz sens
po 2: na ilu dpi grasz ( ile dpi ma Twoja myszka)
jak odpowie powiem o co chodziło z tym nasu - Czw 17 Lip, 2008 23:22 Witam,
Co do bana to oczywiście poczekam na opinie/decyzje innych adminów i osób kompetentnych.
Decyzja należy do Ciebie WEGier, i wiem że podejmiesz słuszną.
Czekam zatem na Twój ruch.
Co do moich umiejętności i komentarzy na ten temat:
Nie interesuje mnie co ktoś myśli jak powinienem grać po 6 latach.
Jeśli komuś się nie podoba moja gra - trudno, nie musi przecież oglądać jak gram.
Ten temat powstał bo dostałem bana na serwerze w moim przekonaniu niesłusznie i chciałbym to wyjaśnić.
Jeśli Pan x0x tak bardzo chce, niech założy sobie osobny temat do dyskusji pod tytułem:
"Jak myślicie jak bym grał po 6 latach gry w cs'a - wpisujcie się!".
Uważam że gram na dobrym poziomie, a jeśli ktoś się z tym nie zgadza - nic na to nie poradzę.
Dla kolegi pOw poW:
Gram na IE 3.0 (nie wiem ile dpi), sens w cs ok 2.3 ale zmniejszony mam też w Windowsie XP.
Ogólnie sam ruch nadgarstkiem po podkładce to obrót ok 120-130 stopni.
Dodatkowo zoom_sensitivity_ratio na 1.013
W razie dalszych pytań - pisz :-)
Czekam zatem na decyzje WEGier.
Z wyrazami szacunku,
nasu
ps. obawiam się ze kolega x0x przegrałby ze mną w pasjansa Sinecod - Pią 18 Lip, 2008 07:07 cholerny erudyta ale koles gra wd mnie czysto