Niestety chciałbym złożyć skargę na jednego z adminów o nicku WEGier.
Osoba ta nie powinna ocieniać dem graczy bo tak dużo się ich naoglądała, że nawet nie potrafi rozróżnić kiedy ktoś oszukuje a kiedy gra czysto.
Z przykrością zawiadamiam że dostałem bana z dwóch powodów:
1) Adminowi się przewidziało i się pomylił
2) Gram od 6 lat i gram dobrym poziomie (chyba lepiej od admina i to dlatego).
To wystarczyło aby dostać bana!
Niestety najwyraźniej Pan WEGier nie może się z tym pogodzić że są ludzie którzy grają dobrze, co więcej lepiej od niego i przy każdej lepszej akcji widzą pomoc w postaci cheatów.
Rozumiem że dbacie o to aby na serwerze grało się miło i przyjemnie, ale banowanie kogoś na podstawie własnych pobudek i przewidzeń jest już przesadą.
Przejrzałem forum i w innych przypadkach pytałeś się innych graczy o ocenę, a tym razem dałeś bana i koniec.
Ogromna prośba - następnym razem jak będziesz oglądał moją grę i to obojętnie czy na serwerze czy później na demku - dwie sprawy:
- skoncentruj się na monitorze
- załóż słuchawki
Te dwie rzeczy pomogą Ci w prawidłowej ocenie.
Jeśli dalej uważasz, że używam cheatów to proszę bardzo - niech gracze i pozostali admini tego serwera obejrzą sobie moje demko i sami ocenią (słuchawki mode on plz)
Węgier nie może być zazdrosny , że ktoś gra lepiej bo on po prostu grać nie potrafi buahhahahah , raczej uchodzi za uczciwego i nie ma kompleksów także nie trafiłeś.
A co do postu to jak się chłopak postarał napisać to trzeba obadać i podjąć decyzje.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
wedlug mnie tylko jedna akcja smierdzi na poczatku gdy nasu gra w CT a terro wchodzi na A, nasu celuje w zielona skrzynke az terro sie tam nie pokaze i strzela. Reszta raczej czystam zobaczymy co na to steambans