CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Pro¶ba o wytłumaczenie niektórym co zrobili nie tak.
psychic - Nie 27 Lis, 2005 14:01 ale ja bym chetnie byl w druzynie terro wtedy...pamietam kiedys tez ladnie sie bawilismy na servie..
najlepiej zorganizowac jakas godzinke dziennie na zabawy na bydzi rotfl zartuje
ale w nocy jak gracze samo chca to po co maja sztywno grac i zamulac to samo jak chca sie pobawic to niech sie bawia LOLA - Nie 27 Lis, 2005 14:03 nappy mozliwe ze zabawa byla przednia.. ale jezeli innym to przeszkadzalo to poprostu powinniscie wyloozowac... i wtedy moze przeniesc sie na jakis czat obrazkowy tam tez mozna robic wieze hyhyAnonymous - Nie 27 Lis, 2005 14:03 Co nie zmienia faktu nappy ze łamali¶cie regulamin, inni was prosili aby¶ie grali normalniem na serwie był 333 i tez cie prosił a wy nic sobie z tego nie robiliscie.psychic - Nie 27 Lis, 2005 14:10 nie no jak kilku chcialo grac normalnie to trzeba bylo normalnie grac nappy - Nie 27 Lis, 2005 14:17
SiD napisał/a:
Co nie zmienia faktu nappy ze łamali¶cie regulamin, inni was prosili aby¶ie grali normalniem na serwie był 333 i tez cie prosił a wy nic sobie z tego nie robiliscie.
e? Sorry ale jako¶ nie przypominam sobię, żeby CT jako¶ prosiło o to żeby¶my grali 'normalnie'. Tylko Ty na admin chacie sapałe¶ na mnie...siatkarz - Nie 27 Lis, 2005 14:38 SiD nie bierzeszsobie calej sprawy zbytnio do serca??? niedawno Solid mowil ci zebys wyluzowal... jakos nie widze...
na bydzi zawsze byl fajny klimat i mozna bylo robic wszystko dla zabawy... z ludzmi mozna bylo przyslowiowe konie krasc... a ty wprowadzasz jakies konflikty... i tak poza tym to obilo mi sie o uszy ze wlasnie w nocy mozna grac 4fun... wiec ja zadnego problemu nie widze...ciasteczkowy - Nie 27 Lis, 2005 14:51 Ale trzeba zna umiar kapcieAnonymous - Nie 27 Lis, 2005 14:52 ale i nie dawno Solid powiedział do adminów że may przestrzegac regulaminu a z tym wyloozaniem chodziło o co innego. Nie było by sprawy gdyby po tym jak mówiłem zeby zaprzestali swoich działań zaczęli normalnie grac.Anonymous - Nie 27 Lis, 2005 14:53
ciasteczkowy napisał/a:
Ale trzeba zna umiar kapcie
wła¶nie bardzo dobrze powiedziane we wszystkim zreszta trzeba miec umiar.:Solid_Snake:. - Nie 27 Lis, 2005 14:54