To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - KICK?

nie - Pią 10 Lis, 2006 22:36

Nie tym razem Plastic, ostatnim razem przegialem-przyznaje zwyzywaleg go - moj blad ale teraz zachowal sie jak prostak, nie przystoi to adminowi jestem za usunieciem tego Pana z grona adminow.
MIKAS - Pią 10 Lis, 2006 22:37

Nie gralem akurat wtedy na servie i nie widzialem danej sytuacji... mysle ze kick to nic strasznego a jesli rzeczywiscie bylo tak jak nie mowi to z lekka przegiecie :) ale ja sie od glosu wstrzymuje : ]
HeSS - Pią 10 Lis, 2006 22:38

Bylem na servie i gralem byla beka z tego darcia ale po 2 warnie irysa dalismy sobie spokoj . Pozniej nie powiedzial do irysa nie irytuj sie to tylko zabawa... Irys powiedzial zeby nie niedarl japy czy jakos tak ten mu odpowiedziala ze on nie ma japy tylko on (irys) to slyszlaem i pozniej byl kick .. dajcie spokoj juz bylo minelo to tylko kicka a nie ban xD ale nie powiem beka byla z tego darcia xD :D :D
nie - Pią 10 Lis, 2006 22:41

wiec bylo "japa" lub "morda" to co irys oddajesz admina?
i.S.b - Pią 10 Lis, 2006 22:46

za co, za zwrócenie Ci uwagi ?? xD i za to, że postąpiłem słusznie ?? xD nie badz smieszny, nie Ty mi go dales i nie Ty mi go odbierzesz, a napewnie nie takimi bzdurnymi postami ktore uskuteczniasz, od tego jest H@, a nie taki ktos jak Ty :papa2:
HeSS - Pią 10 Lis, 2006 22:49

Dobra chlopaki dajcie sobie juz spokoj byl kick i tyle i po sprawie ... a jakby za takie cos odbierali admina to byloby dla mnie smieszne bo wielkiej afery nie ma i to nie bylo nic powaznego ...
CLOZET !!

nie - Pią 10 Lis, 2006 22:51

co za rozpaczliwe odwolywanie sie H@ boisz sie ze po pomylce $wirzego tobie sie dostanie? troche wiecej odwagi i wiary w siebie :papa2:
i.S.b - Pią 10 Lis, 2006 22:52

nie boje sie bo nie ma co mi sie dostac, czy to do Ciebie jeszcze nie dotarlo ?? wez sie ogarnij !! :papa2:
$w!ezak - Pią 10 Lis, 2006 22:53

yyy >? jaką pomyłke popełniłem bo nie wiem o co Ci chodzi :chytrus: ?
nie - Pią 10 Lis, 2006 22:53

uuuu.... nie boj nic, ankieta wszystko pokaze......... cu