Nie moge znow Pan i Wladca na serwie, ostatnio dostalem bana bo zwyzywalem Irysa od cenzura, cenzura, zawinilem i mi sie nalezalo. Ale teraz? Za to ze zwrocilem mu uwage????? A to dla tego ze ze jest zlym adminem , naduzywa wszystkich flag jak moze.
Dzis mnie kicknal za to ze "dre morde" panowie mam swiadkow ze nie darlem "mordy".
BTW Elo extra admin Irys ostatnio za banowal czita tylko ze nikt wczesniej nie sprawdzil ze gral z tym czitem dwie mapy, dopiero jak mu powiedzialem to zajal sie ta sprawa (sa logi) innym razem kiedy zawziecia chcial kickac specty ktos mu zwrucil uwage ze sa jeszcze wolne 4 sloty to odpiasal ze nikt go nie bedzie pouczal jak byc adminem, dla mnie to zal i obciach miec takiego admina. Postuluje o zabranie mu admina bo tylko szpanuje tym i nie robi nic po za tym.
Mam dosc jego prostactwa i lanserki.
Jak potrzenba zrobie ankiete. Wtedy zobaczymy jaki elo jest Pan Irys.
Terazz Ty chloptysiu jak masz jaja to odpowiedz, sporo ludzi ma cie dosc.
_________________ Born to kill... supported by dgl
I belive, I can fly... supported by rocket
Killing me softly, please... supported by <rotfl>
Zwracałem Ci kilkukrotnie uwage, bo darliście sie tak ze nie mozna bylo wytrzymac ! pisalem nawet, jabys nie widzial bialego napisu na ekranie, a Ty nic, jeszcze bardziej, wracalem Ci uwage, to powinienes to uszanowac, nie jestes sam na servie, a ja jestem od tego zeby pilnowac porzadku, wiec nie bede tolerowal siania wiochy, ktore praktykujesz i bardzo Ci sie to podoba. Zdziwiony zapytales co takiego robisz zle, to Ci odpowiedzialem żebys nie darł japy,a Ty zaczales pyskowac i sie stawiales, wiec dostales kicka. Chcesz robic ankiete, prosze bardzo, nie zalezy mi na tym.
P.S: nie jesteś u siebie na łące, więc sie ogarnij
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Pią 10 Lis, 2006 22:09, w całości zmieniany 1 raz
widzisz dzejms, ale czasem gra bydło do którego nic nie dociera, i nic nie jesteś w stanie zrobić, a jak dasz kicka, po wielu ostrzeżeniach i prośbach, to jesteś ZŁYYYYYYY
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Pią 10 Lis, 2006 22:13, w całości zmieniany 1 raz