CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - ~net :)
nowik - Wto 02 Sty, 2007 19:21 qBert patrz link ktory podalem tam jest wszystko wyjasnione Trel - Śro 03 Sty, 2007 19:37 Jak juz to 64 KB/s a to co Trel napisal to bzdura bo NEO 512 ma predkosc 512 kb/s a nie okolo 70 kb/s...
Mowilem o szybkosci downloadu
to chello odpada bo nie mam kablowki :| ale jesli neo 1mb bedzie ~70 zl to biore a jak nie to 1mb. Dzieki Wam
pzdrtiop - Śro 03 Sty, 2007 19:58
Cytat:
Począwszy od 8. stycznia użytkownicy neostrady tp będą mieli podniesioną prędkość przy zachowaniu tej samej ceny. Proces ma zakończyć się 8. kwietnia.
Użytkownicy opcji 128, 256, 320, 512 i 640 kb/s będą mieli podniesioną prędkość do 1 Mb/s, korzystający z opcji 1 Mb/s do 2 Mb/s, a 2 Mb/s - do 6 Mb/s.
Akcja obejmie abonentów, którzy na dzień 7. stycznia posiadają umowy terminowe, do zakończenia których pozostało co najmniej 14 dni. Zwiększona prędkość będzie świadczona w ramach możliwości technicznych do końca umowy terminowej, uprawniającej abonenta do objęcia akcją.
Akcja nie obejmie klientów, którzy w dniu zwiększenia prędkości korzystają z następujących usług/produktów:
• neostrada plus,
• program edukacja z internetem tp,
• neostrada tp 6 Mb/s,
• multipakiet tp,
• promocji neostrada tp na godziny.
źródło: telepolis.pl
domeztoz - Śro 03 Sty, 2007 20:16 nooooooooooo WAYYYYYYYYYY
that is impossible bede mial neta 1 mb/s
ej a czy od razu zwiekszy mi sie limit sciadania potek - Śro 03 Sty, 2007 20:30 a limit jak znam zycie ten samnowik - Śro 03 Sty, 2007 21:24
Trel napisał/a:
Mowilem o szybkosci downloadu
to chello odpada bo nie mam kablowki :| ale jesli neo 1mb bedzie ~70 zl to biore a jak nie to 1mb. Dzieki Wam
pzdr
ja takze o tym mowie... jest roznica pomiedzy kb/s a kB/s
No i Tiop nie wierze w to jak limity sie zwieksza to bedzie ciekawie I nadal uwazacie ze TP-sa jest gÓpia nappy - Śro 03 Sty, 2007 21:55 Napisałem w topicu BABCI to i napisze tutaj:
Cytat:
Poczekaj Babcia do końca stycznia, w Polsce będzie wtedy możliwe tzw. BSA (operatorzy będą mogli 'dzierżawić' łącza TPSA) i LLU - (używanie łącz TPSA do własnych celów). Ceny mają spaść ponad ~20% więc ja zaczekam, a też właśnie miałem brać neo 6mb
Do tego wiadomo, że netia już testuje (bodaj do połowy lutego) właśnie te rozwiązania, ceny mają być konkurencyjne - i co najważniejsze - brak limitu downloadu
Ja tam czekam, będzie śmigać tiop - Śro 03 Sty, 2007 22:12
http://www.gsmonline.pl napisał/a:
Zwiększenie prędkości nie ma wpływu na limit transferu, który jest właściwy dla prędkości, jaką TP świadczy użytkownikowi na podstawie umowy/aneksu, która uprawnia go do objęcia akcją.
wiec jajca, ktos mial 128 kb/s teraz bedzie 1024 i 7 gB limitu
oczywiscie tepsa robi to z powodu aby lud nie pouciekal ze wzgledow takich co napisal nappy, a wiadomo kazdy patrzy najpierw na predkosc a potem na limit potek - Śro 03 Sty, 2007 22:34 ale dobre i to, tylko bardzo łatwo będzie przekroczyć transfer nowik - Śro 03 Sty, 2007 22:35 No co jak co wiadomo ze TP-sa cwana jest i bez powodu tego nei robi, ale nappy Polpaki to chyba juz jest mozliwosc wykupienia, koszt kolo 2k z tego co sie orientuje
A i z tego co sie orientuje to oni to po czasie wylacza, chca przeczekac tylko aby ludzie nie pouciekali