CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - STEAM_0:0:15594619 // nasu // perm za WH ??
P-C P-K - Pią 18 Lip, 2008 08:30 Czyścioch.
Mam nadzieje, ze sprawa sie rozwiąże i będziesz z nami grał. Potrzeba nam ogarniętych kolesi na serwerze.WEGier - Pią 18 Lip, 2008 08:51 Dobra, wystarczająco dużo opinii odpowiednich osób przeczytałem - zwlekałem tak długo bo się głupio łudziłem na opinie jeszcze kilku osób - ale widać że jedni nie mają czasu a drudzy chęci.
proszę o wykonanie unbana, potem usunę post z działu ban
przepraszam za pomyłkę i za problemy - mam nadzieję że wrócisz do nas na serwer.
Dużo ..... inaczej .... bardzo dużo czitów w życiu złapałem i po prostu czasem zapominam że są ludzi którzy po prostu są dobrzy
PS szacunek za podejście i za posty - takich właśnie ludzi szukamy a wiem że jest to gatunek wymarły wzr - Pią 18 Lip, 2008 10:50 chodziło mi o dziwne bujanie celownika, ale spowodowane jest to tym, ze gra na niskim sensie
IMO ~ Clearnasu - Pią 18 Lip, 2008 14:10 Witam,
Nie uważam się za gatunek wymarły. Po prostu tacy jak ja żadko kiedy udzielają się na serwerach czy forach. W dodatku sprawę pogarsza fakt że w cs'a zaczęła grać cała fala młodych ludzi którzy zachowują się niekulturalnie i zostaliśmy po prostu przez nich przyduszeni.
Dla mnie gra Counter-Strike to tylko forma rozrywki w wolnym czasie. Niestety niektórzy podchodzą do tego bardziej emocjonalnie, stąd często lecą różnego rodzaju epitity na serwerach.
Zastanów się WEGier dlaczego chwilami chcesz zrezygnować z tej gry i nie grać w nią nigdy więcej?
Odpowiedź jest prosta: to inni gracze którzy nie potrafią sie zachowywać jak należy. Gracze którzy zapomnieli że po drugiej stronie wirtualnego świata równiesz siedzi człowiek. Gracze którzy powinni często mieć zakas korzystania z komputera bo nie są na to jeszcze gotowi psychicznie i emocjonalnie.
Nie miałem zamiaru nikogo obrazić tą wypowiedzią. Jeśli grasz od dłuższego czasu sam doskonale wiesz jak bardzo społeczeństwo graczy cs'a zmieniło się. A zmieniło się bardzo i to w dodatku na niekorzyść. Co więcej, według mnie będzie dalej się pogarszać i nie jesteśmy w stanie tego zatrzymać.
Wiem że ten fragment jest poza tematem ale Twoja wypowiedź na temat wymarłego gatunku sprowokowałą mnie do napisania tego posta.
Mam nadzieję że przeczyta go jak najwięcej użytkowników i przemyślą to co napisałem, zanim zostanie on skasowany.
Co do bana to oczywiście że wrócę na serwer jak będzie już to możliwe.
Brawo dla Ciebie że potrafisz się przyznać do błędu - nie wiele osób na to stać.
Do zobaczenia wkrótce na serwerze mam nadzieję
Pozdrawiam,
nasuSinecod - Pią 18 Lip, 2008 15:01 sry za OT ... ale poplakalem sie czytajac post wyzej (bez obrazy ..tylko chlop tak pisze a mi sie miekko robi )P-C P-K - Pią 18 Lip, 2008 15:57 Nie dajcie mu więcej pisac!!! Klozet WOJTAS - Pią 18 Lip, 2008 17:56 true true true dawac go na srv bedzie jeden wiecej do ostrzelenia
-> OT pelna para Viper - Sob 19 Lip, 2008 01:43 Ale wywody całkiem całkiem, prawie mnie przekonał ;pWEGier - Sob 19 Lip, 2008 11:03 czy ktoś dał unbana? Dajcie go w końcu i close
PS dokładnie Nasu - będzie coraz gorzej i dopóki będę tutaj adminem i starszym zamierzam żeby reszta adminów i userów trzymała poziom serwera na możliwym wysokim poziomie kultury. PozdrawiamWEGier - Pon 21 Lip, 2008 21:05 nasu musiał czekać aż kupie lapa i założe iplusa bo się nie mogę doprosić żadnego admina o jeden, zwykły unban ... dziękuje