CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - server VAC
Anonymous - Pią 04 Lut, 2005 23:43 chce ktoś coś powiedzieć coś jeszcze w temacie czy EOT LuPo - Sob 05 Lut, 2005 01:47 zamykajshch0ta - Sob 05 Lut, 2005 10:07 Jeszcze Ja!
Moim zdaniem to dobry pomysł z CD. Zresztą jak ktoś czasem gra na bydzi cw to się już trochę przyzwyczaił. A przynajmniej teraz lącząc się do servera nie będzie ciągle ściągał "Security module" ...
piNwin^ i reszta, która jest przeciw bo trzeba włączać i wyłączać:
Przecież można otworzyć steamowe okieno z serverami w windowsie. I wtedy jak widzisz, że server ma CD to odpalasz i wchidzisz, a jeżeli nie ma CD to nie odpalasz (ew. wyłączasz ) i też wchodzisz. I wtedy jak chcesz zmienić server bo Ci laguje to wychodzisz z gry i dalej to co już pisałem ...*G* - Sob 05 Lut, 2005 12:29 ble.. na obywdu servach jest cd???
i tak kicha ble ble ble Anonymous - Sob 05 Lut, 2005 13:20 *G* na oby trzech jest .:Solid_Snake:. - Sob 05 Lut, 2005 14:32 Zainstalujcie sobie all-seeing eye (nie wiem czy w HLSW tez jest taka opcja ale moze byc). W opcjach podajecie scieżke do C-D.exe. Serwer wybieracie z tego programu. Mozna podzielic na kraj, dodać o ulubionych itp wiec robicie liste z ulubionymi. Właczacie funkcje zeby się C-D właczał jak serw wymaga a jak nie to nie. I teraz chodząc na serw cs-fusion to sie C-D właczy, rozłaczacie się wpisując quit i w tym momencie C-D sie automatycznie wyłacza. I znowu wybieracie serwer z listy ulubionych. Itd... nie ma sie co martwić o włączanie i wyłaczanie.Anonymous - Sob 05 Lut, 2005 14:49 W HLSW tez to jest*G* - Sob 05 Lut, 2005 16:09 no jo... ale na tym oby trzecim nie gram dlatego go pomijam
nie podoba mi sie te eye :| jakies takie niewydarzone jest :| hah KoLeS - Nie 06 Lut, 2005 13:51 EOT