To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - KICK?

ciasteczkowy - Pią 10 Lis, 2006 22:56

Powiem krótko weźcie się ogarnijcie za kicka skargę pisać :hahaha:
Jak byś się nie wydzierał przez mika to byś kika nie dostał .
Czy wy nie macie innych problemów ??

Dzejms - Pią 10 Lis, 2006 22:56

Czyli było darcie ja.. czy mo.... Też nie lubię jak się ktoś wydziera podczas gry i uspokajam. Myślę tylko, że mnie to przeszkadza ze względu na mój wiek. Też mnie wkurza jak np. Raxor często robi swoje "wwwrrrraaaaaa" . Tylko u mnie kolejność kar jest taka: upomnienie, slay, kick i bardzo rzadko ban. :faja:
nie - Pią 10 Lis, 2006 23:02

Ciastek to byl tylko moment zapalny, nie lubie go i tyle. A co wazniesze uwazam go za miernego admina i dlatego zrobie ankiete czy mam racje.
tiop - Pią 10 Lis, 2006 23:15

alez oczywiscie, jak tak mozna mowic "zamknij jape". to niedopuszczalne i karygodne!!

Irys powinienes wyslac wniosek o tresci "Sz. P. nie uprzejmie nalegam i prosze aby sciszyl Pan nieco swoj glos" najlepiej w dwoch egzemplarzach z ktorych jeden zostawiasz Sz. P. nie, a na drugim każesz sobie potwierdzić, iż Sz. P. nie otrzymal takie pismo, tego a tego dnia. xD :hahaha:

:hahaha: :hahaha:

nie - Pią 10 Lis, 2006 23:23

tego sie moglem spodziewac admini razem, nie zaleznie od problemu, mam nadzieje ze dalej tak nie pojdzie.....
teczufka - Pią 10 Lis, 2006 23:40

No to zaczne milym akcentem... wycinki z regulaminu
Cytat:
5. Wszyscy gracze zobowiązani są do zachowania zasad kultury osobistej. Oczekuje się że gracze nie będą przeklinali, wyzywali się, a rozgrywka będzie toczyła się z poszanowaniem wszystkich graczy na serwerze. Należy pamiętać, że w grze często uczestniczą młodsze dzieci, dlatego też prosimy o godne zachowanie podczas rozgrywek.
Czyli np. nie wydzierac sie jesli komus to nie odpowiada
Cytat:
5b) Admin nie prowadzi dyskusji i za niestosowanie się do zasad może ukarać gracza w sposób adekwatny do wykroczenia,
Z tego tematu wynika ze obraziles admina i probowales go dyskredytowac i umniejszyc jego osobie.
Kara odemnie moglabybyc o wiele gorsza niz tylko KICK za tekst typu:
Cytat:
Pozniej nie powiedzial do irysa nie irytuj sie to tylko zabawa... Irys powiedzial zeby nie niedarl japy czy jakos tak ten mu odpowiedziala ze on nie ma japy tylko on (irys) to slyszlaem i pozniej byl kick .. dajcie spokoj juz bylo minelo to tylko kicka a nie ban xD

To regulamin mamy juz powtorzony.

Ja sie teraz pytam co masz do $wierzaka? Zrezygnowal z wlasnej nieprzymuszonej woli, nie bede wspominal, ze nie przypominal sobie takze aby byla jakakolwiek skarga na niego. Z kontekstu twoich postow tak by przynajmniej wynikalo ze NIBY stracil za przewinienie.

Jedyntym bledem admina bylo ze mogl poprostu Ci wlepic GAGa i tylko tyle. Dla mnie koniec tematu.

Azrael - Pią 10 Lis, 2006 23:42

hahaha ...temat od dwuch godzin a juz 34 posty :lol: , co do sprawy jak ktos sobie chce pokrzyczec to daje "mute" i tyle niech se krzyczy, ale admin musi zwrócić uwage , choć z drugiej strony "NIE" nie raz poprawiał nastój na serwie i nie pamiętam żeby kiedyś przeginał....

dajcie sobie pyska :* :* i zapomnijcie o sprawie ... o kicka nie warto robić hałasu

qBert - Sob 11 Lis, 2006 00:03

dla mnie sprawa prosta. jak 'nie' darl sie bez sensu, czyli cos w stylu "aaaaaaaaaaaaaaaa"etc. to kick uzasadniony. Jak darl sie za glosno smiejac sie, to poprostu trzeba bylo dac albo gaga albo go sobie zmutowac. a to ze napisal 'zamknij jape' to nic strasznego... nie przesadzajmy z kurtuazja...
teczufka - Sob 11 Lis, 2006 00:09

qBert przekrecasz. Z zeznania HeSS'a wynika ze "nie" obrazil IrYs, tekstem ktory przytoczylem wyzej i kara byla sluszna. Wolalbym, aby w watku tylko wypowiadali sie zainteresowani i swiadkowie. Zreszta uwazam watek za wyczerpany.
tiop - Sob 11 Lis, 2006 02:24

nie napisał/a:
tego sie moglem spodziewac admini razem, nie zaleznie od problemu, mam nadzieje ze dalej tak nie pojdzie.....

po prostu ze smiechu padlem jak to przeczytalem... niedlugo beda skargi z powodu slapa ;]