CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Czas namieszac w MC
WOJTAS - Pon 12 Lut, 2007 19:03 jak bedzie nominations to niech zostana wszystkie, a jezeli nie bedzie to ESTATE/ITALY (ktorego nie ma w glosowaniu) OUT Uczulony` - Pon 12 Lut, 2007 19:51
WEGier napisał/a:
ręce precz od mapek będzie niedługo nominations i będzie hulaj dusza, a więc do zamkniecia temat
tylko ze wtedy tych map nie będziemy grali a zamiast nich mozna by bylo wrzucić inne ktore na pewno wiekszosc by przyjela i by nie uciekalaDzejms - Pon 12 Lut, 2007 20:38
WEGier napisał/a:
ręce precz od mapek będzie niedługo nominations i będzie hulaj dusza, a więc do zamkniecia temat
Yes, yes, yes. Trel - Pon 12 Lut, 2007 21:21 tylko zeby nie bylo z tym nominations d2 -> nuke -> d2 -> nuke...WEGier - Pon 12 Lut, 2007 22:07
Trel napisał/a:
tylko zeby nie bylo z tym nominations d2 -> nuke -> d2 -> nuke...
raaaany Boskie !!!! TREL masz racje, będzie > D2>D2>D2>D2>D2>D2>D2>D2 aż się po...my
ludziu, ogranij! przeczytaj najpierw wcześniejsze posty a potem wyraź swoją opinie na wage złota!
B E D Z I E
B L O K A D A
N A
M A P Y
edit
zaraz kogoś pogryze jak mi napisze jeszcze raz takie bzdury - ostrzegam > mam ślinotok, wodowstręt i światłowstręt (kto napisze czego to oznaki to wygrywa wycieczke do iranu)domeztoz - Wto 13 Lut, 2007 08:33 SOR za OT
wygraaaaaalem jeeeeeeeeeeeeeeee a moge zabrac osobe do towarzystwa
Nic nie wywalac jedyne co ja bym zmienil to mapke de_dust2002 .WEGier - Wto 13 Lut, 2007 08:58
domeztoz napisał/a:
SOR za OT
wygraaaaaalem jeeeeeeeeeeeeeeee a moge zabrac osobe do towarzystwa
odpowiedz to wscieklizna
jeeeeee pewnie że możesz! tylko pamietaj - o co by nie pytali to odpowiadaj ALLAH AKBARTrel - Wto 13 Lut, 2007 15:10 haha nie wiedzalem Dzejms - Wto 13 Lut, 2007 16:33 de_forge - jak dla mnie (czyt. amatora grającego dla rozrywki) lepsza od nudnego już de_cbble`a.
cs_estate - fajna, szybka na odprężenie, ale az długo trwa - max. 20 minut - dłużej nudzi się (kocham gong do drzwi wejściowych)