To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // Aqq

no. 10 - Pią 21 Gru, 2007 08:52

tak
Bo$s - Pią 21 Gru, 2007 10:47

Aqq napisał/a:
Cześć, moja motywacja hmm...myśle że jestem wstanie sprostać funkcji administratora na serwerze za sprawą swojego charakteru jak i doświadczenia które wyniosłem jako stały gracz bydzi(doświadczenie w stosunku do graczy), wiem też jacy dzisiaj są nowi ludzie na serwerze potrafią być chamscy w stosunku do innych za sprawą tego, że czują się bezkarni bo akurat nie ma administratora bądź też jeszcze nikt nie narzucił im regulaminu serwera często bylem wyśmiewany za upominanie :P chciałbym żeby administratorzy bydzi rośli w siłe i powiększali swoje grono przy zaufanych sobie osobach dlatego też chciałbym spróbować dołączyć i się na coś przydać nie pisze, że jestem święty czasami też potrafie powiedzieć to czy tamto jednak zasadniczą różnicą jest nieokazywanie tego na serwerze i bycie wporządku dla innych mimo swoich humorów :) , chciałbym dodać że jestem graczem bydzi od dłuższego czasu za sprawą czego pamietają mnie a bynajmiej przewijał im się przez oczy mój nick myślę, że w miare dobrze mnie znacie i wiecie jaki jestem, myślę że nigdy nie okazałem się wobec was wszystkich bardzo niewporządku mimo tak długiego czasu, do tego zależy mi na pełnieniu tej funkcji z biegiem czasu postaram się tego dowieść dla siebie jak i dla was, że jestem w stanie podołać obowiązkom tzn. dla grona graczy jak i grona administratorów, chciałbym wam pomóc w utrzymaniu serwera na poziomie, który odpowiadałby innym dzieki wszystkim którzy przeczytali dokońca.

Ale błędów :( Pomijam fakt, że cały cytat, który dałem to jest jedno (1) zdanie :x

TAK

Vegeta - Pią 21 Gru, 2007 11:19

na tak nie przyppominam sobie by aqq sprawial jakies trudnosci
MIKAS - Pią 21 Gru, 2007 12:46

wacham sie...ale raczej na tak.Potrafi sie zachowac,i moze naprawde umocnic grono @
wzr - Pią 21 Gru, 2007 13:02

ja na tak - odkąd gram na bydzi 1 vacek2 tim plej to aqq nie sprawiał żadnego problemu, zawsze sie ładnie przywita ^^ , pogada etc ;]
bamc - Pią 21 Gru, 2007 15:20

Taaaaaaaak :D bo tak a jak :D
Dzejms - Pią 21 Gru, 2007 15:41

Vegeta napisał/a:
na tak nie przyppominam sobie by aqq sprawial jakies trudnosci

Jak to nie?! A wczoraj na Aztecu! Dwa razy na moście mi heada z Awuemki przysadził! :[ Wiecie jak ja się czułem? :E
Dać mu admina! Niech zajmie się czymś poważnym a nie urywaniem głów poczciwym ludzikom! :x

adaxdk - Pią 21 Gru, 2007 16:38

Cytat:
Jak to nie?! A wczoraj na Aztecu! Dwa razy na moście mi heada z Awuemki przysadził! :[ Wiecie jak ja się czułem? :E
Dać mu admina! Niech zajmie się czymś poważnym a nie urywaniem głów poczciwym ludzikom! :x

w takim razie Ci powinni zabrac za zlewanie sie z logiem i autoKampieniem xD

w0mbat - Pią 21 Gru, 2007 16:56

odezwal sie. Ten co tylko w plecy wali :P

dobra ale bez offtopa mysle ze mozna dac mu szanse. to dobry chlopak i nie powinno byc z nim problemow. z flagami ktore otrzyma nie narobi duzych szkod a dobrego moze wiele. Jestm na TAK

kostas - Pią 21 Gru, 2007 23:49

Jestem na tak. ;) Jeszcze nie miałem z tym użytkownikiem problemów pomijając fakt, że nie lubie jak mnie zabija. ;)