Cześć, moja motywacja hmm...myśle że jestem wstanie sprostać funkcji administratora na serwerze za sprawą swojego charakteru jak i doświadczenia które wyniosłem jako stały gracz bydzi(doświadczenie w stosunku do graczy), wiem też jacy dzisiaj są nowi ludzie na serwerze potrafią być chamscy w stosunku do innych za sprawą tego, że czują się bezkarni bo akurat nie ma administratora bądź też jeszcze nikt nie narzucił im regulaminu serwera często bylem wyśmiewany za upominanie chciałbym żeby administratorzy bydzi rośli w siłe i powiększali swoje grono przy zaufanych sobie osobach dlatego też chciałbym spróbować dołączyć i się na coś przydać nie pisze, że jestem święty czasami też potrafie powiedzieć to czy tamto jednak zasadniczą różnicą jest nieokazywanie tego na serwerze i bycie wporządku dla innych mimo swoich humorów , chciałbym dodać że jestem graczem bydzi od dłuższego czasu za sprawą czego pamietają mnie a bynajmiej przewijał im się przez oczy mój nick myślę, że w miare dobrze mnie znacie i wiecie jaki jestem, myślę że nigdy nie okazałem się wobec was wszystkich bardzo niewporządku mimo tak długiego czasu, do tego zależy mi na pełnieniu tej funkcji z biegiem czasu postaram się tego dowieść dla siebie jak i dla was, że jestem w stanie podołać obowiązkom tzn. dla grona graczy jak i grona administratorów, chciałbym wam pomóc w utrzymaniu serwera na poziomie, który odpowiadałby innym dzieki wszystkim którzy przeczytali dokońca.
Ale błędów Pomijam fakt, że cały cytat, który dałem to jest jedno (1) zdanie
TAKVegeta - Pią 21 Gru, 2007 11:19 na tak nie przyppominam sobie by aqq sprawial jakies trudnosciMIKAS - Pią 21 Gru, 2007 12:46 wacham sie...ale raczej na tak.Potrafi sie zachowac,i moze naprawde umocnic grono @wzr - Pią 21 Gru, 2007 13:02 ja na tak - odkąd gram na bydzi 1 vacek2 tim plej to aqq nie sprawiał żadnego problemu, zawsze sie ładnie przywita ^^ , pogada etc bamc - Pią 21 Gru, 2007 15:20 Taaaaaaaak bo tak a jak Dzejms - Pią 21 Gru, 2007 15:41
Vegeta napisał/a:
na tak nie przyppominam sobie by aqq sprawial jakies trudnosci
Jak to nie?! A wczoraj na Aztecu! Dwa razy na moście mi heada z Awuemki przysadził! Wiecie jak ja się czułem?
Dać mu admina! Niech zajmie się czymś poważnym a nie urywaniem głów poczciwym ludzikom! adaxdk - Pią 21 Gru, 2007 16:38
Cytat:
Jak to nie?! A wczoraj na Aztecu! Dwa razy na moście mi heada z Awuemki przysadził! Wiecie jak ja się czułem?
Dać mu admina! Niech zajmie się czymś poważnym a nie urywaniem głów poczciwym ludzikom!
w takim razie Ci powinni zabrac za zlewanie sie z logiem i autoKampieniem w0mbat - Pią 21 Gru, 2007 16:56 odezwal sie. Ten co tylko w plecy wali
dobra ale bez offtopa mysle ze mozna dac mu szanse. to dobry chlopak i nie powinno byc z nim problemow. z flagami ktore otrzyma nie narobi duzych szkod a dobrego moze wiele. Jestm na TAKkostas - Pią 21 Gru, 2007 23:49 Jestem na tak. Jeszcze nie miałem z tym użytkownikiem problemów pomijając fakt, że nie lubie jak mnie zabija.