To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - KICK?

siatkarz - Sob 11 Lis, 2006 02:24

nie caly wieczor cos mial z glosem bo jak ja gralem przez 10 minut to odrazu na wejsciu zwracalem mu uwage na say'u... poprostu chlopak mial zly dzien dzisiaj :/

tiop! strzal w 10! ;] haha.. a za gaga bedziesz na forum wyzwany od takich i owakich :] wszystko idzie w 'dobrym' kierunku

nie - Sob 11 Lis, 2006 08:17

teczufka napisał/a:
No to zaczne milym akcentem... wycinki z regulaminu
Cytat:
5. Wszyscy gracze zobowiązani są do zachowania zasad kultury osobistej. Oczekuje się że gracze nie będą przeklinali, wyzywali się, a rozgrywka będzie toczyła się z poszanowaniem wszystkich graczy na serwerze. Należy pamiętać, że w grze często uczestniczą młodsze dzieci, dlatego też prosimy o godne zachowanie podczas rozgrywek.
Czyli np. nie wydzierac sie jesli komus to nie odpowiada

Tylko jestem ciekaw co sie wydzieralem, bo jesli mowilem za glosno to sa rozne sposoby zeby mi to powiedziec, gralem z mp3 i moze dlatego mowilem glosno, ale to nie wazne...

JARHEAD mial wczoraj (jak zwykle) bardzo glosn mica i caly czas gadal jakos nie dostal kicka :/ wiec smierdzi mi tu uprzedzeniami za to, ze go ostatnio zwyzywalem.

Cytat:
5b) Admin nie prowadzi dyskusji i za niestosowanie się do zasad może ukarać gracza w sposób adekwatny do wykroczenia,

Cytat:
Z tego tematu wynika ze obraziles admina i probowales go dyskredytowac i umniejszyc jego osobie.
Kara odemnie moglabybyc o wiele gorsza niz tylko KICK za tekst typu:
Cytat:
Pozniej nie powiedzial do irysa nie irytuj sie to tylko zabawa... Irys powiedzial zeby nie niedarl japy czy jakos tak ten mu odpowiedziala ze on nie ma japy tylko on (irys) to slyszlaem i pozniej byl kick .. dajcie spokoj juz bylo minelo to tylko kicka a nie ban xD

To regulamin mamy juz powtorzony.

Kiedy obrazilem admina, kiedy go probowalem dyskredytowac?
Jak mu powiedzialem nie irytuj sie?
Z tego co piszesz to znaczy za zawsze admin ma racje i nie wolna sie odezwac, a tylko przyjac kare w milczeniu, to chcesz mi powiedziec?

Cytat:

Ja sie teraz pytam co masz do $wierzaka? Zrezygnowal z wlasnej nieprzymuszonej woli, nie bede wspominal, ze nie przypominal sobie takze aby byla jakakolwiek skarga na niego. Z kontekstu twoich postow tak by przynajmniej wynikalo ze NIBY stracil za przewinienie.

Do Swierzego nic nie mam, pomylilem sie z Siatkiem ktory dal bana Sidowi, ukaraliscie go zabierajac mu flage. Mam nadzieje ze tez bedziecie konsekwetni i zabierzecie pare flag Irysowi ktory nagminnie ich naduzywa.

Cytat:

Jedyntym bledem admina bylo ze mogl poprostu Ci wlepic GAGa i tylko tyle. Dla mnie koniec tematu.

I wlasnie o tym bledzie pisze.

Nie chodzi tylko o wczoraj, zbieralo sie od dluzszego czasu Irysowi i ankieta to ujawni, bo z tego co wiem to wiele ludzi ma zastrzezenia do jego adminowania.

ciasteczkowy - Sob 11 Lis, 2006 09:02

Ok W temacie już chyba wszystko powiedziane.
co do "NIE" Jeśli jesteś urażony tym kikiem to ja jako starszyzna serwera przepraszam Cię za niego , mogłeś dostać gaga to fakt Na drugi raz nie krzycz przez mika i będzie ok.
Irysowi żadnych flag nie zabierzemy bo nie ma podstaw co nie przeszkadza w tym że ww Admin zostanie inwigilowany.
Na pewno przyjrzymy się baczniej pracy niektórych adminów.
W takich przypadkach lepiej Irys użyć gaga wszyscy mają wtedy polewkę z gracza który go dostał.
Ja mam specjalnie zbindowane gag=TREL^^ :hahaha: :hahaha: :hahaha:
I nie unoście się emocjami Panowie wszystko będzie dobrze :D